AndroRAT-master ( RAT'ı Verdim APK'si Sizden)

mazegenc

Yeni üye
25 Şub 2016
15
1
Mersin
-ANDRORAT-
(RAT mevcut .APK'yi kendiniz hazırlıyorsunuz.)



RAT burda: http://dosya.co/z7qvnktxfi1j/AndroRAT-SERVER.jar.html

Anti-Virüs İle Taratabilirsiniz. Hiç Bir Sorun Yoktur. APK Binder Yoktur. Neden Derseniz Kendi Emeğinizide Koyucaksınız. Aşağıda Bütün Bilgiler Verilmiş Olup Daha Güvenilir Olması İçin.

Bu Sitede https://github.com/DesignativeDave/androrat Androrat-master alabilir kendiniz derleyebilirsiniz.

BU SİTEDEKİ ANDRO-MASTER TAMAMEN ROBİNDAVED KENDİ PAYLAŞIMIDIR.

RAT BEN HAZIRLAYIP VERDIM. TEMIZDIR. APK Yİ YAPMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ DOSYALARI İNDİRİP KENDİ APK'NİZİ YAPABİLİR HATTA ICONLARI BİLE DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ.)
1-) Java Eclipse
2-) Android-Sdk
3-)Java SE
BUNLARI YÜKLEDİKTEN SONRA ECLIPSE HAKKINDA BILGI EDINMEK ANDROİD-SDK VE JAVA SE HAKKINDA BILGI EDINMENIZ GEREKIYOR. BILGISIZ HIC BIRSEY YAPAMAYIZ. BILGI EDINMENIN EN HIZLI YOLU INTERNETTEN VIDEO IZLEMEK VE HIZLI BIR SEKILDE HAZIRLAMAK. ARKADASLAR BENDE BÖYLE YAPTIM. AMA DEVAM ETTİKÇE DAHA ÇOK BİLGİ EDİNİYORSUNUZ. TEŞEKKÜR EDERİM.

Bu Video Örnektir Bakabilirsiniz.https://youtu.be/1V9mIsuv3xI
PkAR65.png

6PE4yE.png
NOT: Kullanacağınız Program Verilmiştir. Dosyalar Orginal Sitesinden İndiriebilirsiniz. Video Olarak Youtube.com sitesinden yararlanabilirsiniz. Kendinizin yapmasındaki faydalıklar çabanızdan dolayı emek, güvenilir olması ve birşeyler öğreniyor olmanızdır. Saygılar.

:RpS_lol::RpS_lol::RpS_lol::RpS_lol::RpS_lol::mml:RpS_scared::yaho1:inv:RpS_lol::RpS_cool::RpS_unsure::RpS_thumbsup::RpS_blushing::RpS_wink:;):RpS_blushing::RpS_glare::RpS_thumbsup::inv:RpS_unsure::yaho1:q:twist:q:RpS_glare::RpS_wink::RpS_razz:


Virustotal
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Zoakinx - TR

Katılımcı Üye
20 Eyl 2009
838
2
Virüs total'e biz taratmayacağız konu açıyorsan taratmak zorundasın.

Konu ihbar edildi.
 

mazegenc

Yeni üye
25 Şub 2016
15
1
Mersin
Selamün aleyküm github sitesine düşmüş orjinal kodlari ile verilmiş bir sistemden bahsediyorum ürün milyon indirme almış bilgisiz arkadaşlar için zaten anlamsiz
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.