Anka Ekibi Lideri Olmak İster Misin ?

GECEGEZEN

Özel Üye
13 Şub 2016
2,518
1
1,351
.
Merhabalar Turkhackteam ailesi.
Saldırı Timleri Direktörlüğü olarak 23 Nisan'ı sizlerle beraber kutlamak istiyoruz.
Forumda bulunan genç kardeşlerimiz ile etkileşime girebileceğimiz ve onlarla güzel vakit geçirebileceğimiz bir etkinlik planladık.

rNH0rM.png


23 Nisan etkinliğimizde gelen başvurular arasından seçilecek iki arkadaşımıza Anka Red Team Lideri ve Anka Underground Team Lideri vazifesini gün boyu vermek istiyoruz.23 Nisan günü boyunca onların talimatları ile operasyonlar gerçekleştirip günün sonunda da onların kontrolünde işlenecek olan bir toplantı ile günü bitirmeyi amaçlamaktayız.
Derdimiz genç kardeşlerimizle eğlenceli bir gün geçirebilmek bir yandan ise alana ilgisi olan kardeşlerimizin hevesini biraz daha arttırmak.

rNH0rM.png

Katılım Şartı : 10-14 yaş aralığında olmak.

İsim Soyisim :
E-mail :
Telegram Kullanıcı Adınız :
23 Nisan günü lider olursanız yapmak istedikleriniz :


Etkinliğimize katılmak için yukarıdaki başvuru formunu doldurup Başlık kısmına "23 Nisan Başvuru" yazıp bana özel mesaj [Tıkla] iletebilirsiniz.

rNH0rM.png


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı Saldırı Timleri olarak şimdiden en içten dileklerimizle kutluyoruz.

DbeG3uOX0AAE8eU.jpg

rNH0rM.png

"Küçük hanımlar, küçük beyler... Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız."​

Mustafa Kemal Atatürk

rNH0rM.png
 
Son düzenleme:

KΛRΛ

Uzman üye
26 Mar 2018
1,233
202
Güzel ve etkili bir çalışma olacak emeği geçenlerin eline sağlık :)
 

Mirliva

Administrator
26 Mar 2016
5,106
37
6,246
[C*]
Yaştan kaybettik :)
Güzel düşünce olmuş..Emeğinize sağlık..
Şimdiden katılacak kardeşlerime başarılar dilerim..
 

Reiɴα

Genel Sorumlu
21 Eki 2019
1,705
2
3,008
Türk Milletinin istikbali bugünkü çocukların isabetli görüşü ve yorulmak istidadında olmayan çalışma azmi ile büyük ve parlak olacaktır.

İlgili ve istekli kardeşlerimiz için gayet güzel düşünülmüş bir etkinlik olmuş. Merakla bekliyorum, şimdiden başarılar :)
 

JİTEM

Senior Hunter
31 May 2020
1,623
3
441
TBMM
23 nisan çocuklar günü kutlu olsun diyelim ozaman kardeşlerimizi içtenlikle bekliyoruz :)
 

TheFlow

Üye
19 Şub 2021
200
2
I-I, bu tasarımı nereden tanıyorum ben? 2019 - 2020 de biryerlerlede paylaşmışmıydınız?
 

Sheldon

Katılımcı Üye
13 Ocak 2018
939
140
-
Vaaaay harbiden ince düşünülmüş. Fikrinize sağlık.

Yok mu hocam yirmi yaş üstüne de bir şey :trl
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.