Apple in icloud hesaplari hacklendi! Jennifer Lawrence ve bir cok unlunun fotolari nete düştü.

sitting

Katılımcı Üye
27 Tem 2007
377
1
Arkadaşlar dün gece iCloud hacklendi ve bir çok resim ve video nete düştü.

Aşağıda ki ismi yazan ünlülerin resim ve videoları nette dolaşmakta.

İcloud bile hacklendiyse apple bitmiş demektir daha doğrusu İOS.


ImageThumbnail2.aspx
 

kmlhlgn55

Yeni üye
12 May 2014
12
0
samsun
Bazı Twitter hesapları üzerinden bu fotoğrafların paylaşılmaya başlanmasıyla birlikte Twitter yönetimi de olaya el atarak site kurallarını ihlal ettikleri gerekçesiyle bazı hesapları deaktive etti. bide daha detaylı bilgiyi bende yazdım kardeşim istiyorsan oku :)

 

darktimer

Katılımcı Üye
22 Nis 2014
706
0
darkforce
bir rivayete göre bunlar ön sunumlar yani daha br çok foto çalınmiş fakat 300 kusuru yayınlanmış bu hacker ın elımde fotolar oldugunu kanıtlaması için diğer fotolar dark web gibi ağlarda satışa çıkarıldı olayın üstüne fotolar tum sitelerden silinmeye başladı ve basın susturuldu boyle bi sıkandal oluyor ve kimsenin haberi yok nerdeyse ikinci bi konu niye kimse applea dava açmıyor. 1 eylul 2014 unlulerin samsung alişi :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.