Aramazında Fotorafcı Varmı ?

24 Eki 2015
222
0
Turkey
Byler selamın aleyküm hobi olarak fotorafcılığa başlamak istiyorumda yeterince photoshop bilgim var aramızda fotorafcı vrsa bazı sorular sorcam arkadaşlarıma ..İYİ FORUMLAR
 

AJEXA

Adanmış Üye
22 Haz 2013
6,859
3
Jüpiter
Açıkçası şunu söyleyeyim photoshop fotoğrafçılığın yarısıdır. Ancak diğer yarısını da öğrenmen gerek. Mesela uzun pozlama, fizyogram, flu etkisi gibi olayları sadece fotoğrafı çekerken yapabilirsin. Photoshopta düzeltirsin.
 

MenaR

Katılımcı Üye
20 Şub 2012
535
0
Hocam makina ekipman seçimi makinanın kullanımı ışık ve ortam kullanımı bunlar tecrübeyle öğrenilebilecek şeyler. Makinayı her eline alan çekebiliyormuş gibi gözüküyor dışardan ama işi profesyonel olarak yapmaya gelince renk değişiyor.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.