Arkadaşlar Akıllı Telefon Önerisi

apix

Üye
14 Kas 2009
179
0
Arkadaşlar akıllı telefonlardan hangisini önerirsiniz.
LG G2
LG G3
Htc One M8
İphone 5s
Sony Experia Z2
 

DangerTeam

Katılımcı Üye
19 Tem 2009
512
0
İstanbul


Ne demek istiyorsun anlayamıyorum bir türlü. Uyarıyı moderatörler yapmaz, herkes yapar. Birisi hata yapar bilen birisi uyarır bu kadar basit. Sadece moderatörler ve üstleri uyarı yapsaydı moderatörler görevlerinden soğurdu.

Ara verdin derken "belki" dedim. "Belki ara verdin" kelime grubunun anlamı kesinlikle ara verdin demek anlamına gelmiyor.

Uyar değil bildir olsun o zaman ama burada gelip şu linki paylaşman post kalabalığına ve karışıklığına neden olur, sadece süs niyetine durmayan "Özel Mesaj Gönderme/Alma" sistemini kullan dedik. Eğer kabullenmeyi bilmiyorsan daha fazla uzatma istersen.

Tartışma çıkardım sanırsam, özür diliyorum bu karışıklık için.

Ne ise, herkese iyi forumlar, hakkınızı helal edin.


Tartışma çıkarttın durumu uzattın :) Karşında çocuk var gibi bir de halen Edebiyat yapmaya bocalıyorsun asıl bu post kasmak olur neyse çok uzadı.
 

apix

Üye
14 Kas 2009
179
0
Estağfurullah yardımcı olabiliyorsam ne mutlu uzun yazıları herkes okusa keşke.. Her açıdan yorumumu dile getireyim LG3 e para vermen doğru değil çünkü sistem yorucu ve ayrıntılı konuşmam gerekirse Snapdragon 801-8974AC'a 2k ekran telefonu yoracaktır ve g2 den dediğim gibi hiç bir farkı yok parmak izi ve 2k ekran dışında bunu da geçtim full hd video dışında ne atacak yada izleyeceksin ki ülkemiz de doğru dürüst full hd kalitesinde video bile yok :) Yani paranı yazık etme boşuna g2 den farkı yok satış politikası.. Ki şuanda g2 fiyatı da düşecek.. Note serisi düşündün mü bilmiyorum çok büyük diyebilirsin ama note4'ü bekleyebilirsen bekle derim bu forumda bi note telefonunda gezdiğini farzet bir mağazada bunu özellik ile dene ne demek istediğimi anlayacaksın Lg3e 2k ekran koyuyorlar sistem stabil değil pil düşük olmuyor.. Ve benim sana önerebileceğim telefon note düşünürsen note 3 ' normal segment düşünürsen Lg g2 ama note 3'ü incele mutlaka.. Büyük ekranlı ama keyfini alınca hak vereceksin ve son olarak 2k ekranlar ziyanlık diyebilirim şuanda samsung s5 de aynı durum 801 adreno olmasa o zaman g3 derdim ama satış politikası işte :) Ve Şunu sana %100 garanti veriyorum Lg g2 g3 ten daha hızlı ve stabil.. Note 3 ü de düşün ikisi arasında karar ver. Ayrıca g2 IPS ekran görüntü parlaklığına aldanma note3 ile kıyaslarken. Samsung s5 adamlar ön kameraya 5 megapiksel koydular kalite belli ama s5 g3ten daha iyi yani telefon yazılım alınca stabil olur fakat g3 ön kamera ile büyük - de kalır kıyaslamaya girince ki ön kamera günümüzde favori oldu fakat tüm bunlar maddiyat meselesi yani illaki g3 e aklın yatarsa s5 de kıyasla ' ki kıyaslanamaz ama :) Tüm bunlar bir kenara da samsung'çu falan değilim sağlam kasa konusunda emin ol hepsi aynı ben her türlü telefon kullandım sorun görmedim hiç ha sağlam kasa olarak da benim için 2 telefon kaldı eskilerden samsung wawe ki ekran parlaklığı çok iyidi ama bada idi.. Ve iphone 4s kasası gerisi o saatten sonra tasarım olarak hikayeydi ama şu da var 2k ekrana çelik kasa koyarsan o telefonlar patlar ısıdan dolayı olmaz çelik kasa. Diyor çok uzatmadan umarım kısa kısa her açıdan yorumlarım faydalı olur bir telefon konusu bu kadar uzatılmaz diyenler olabilir ama bir telefon parası ile ne canlara yardım olur ' Selametle.. Ayrıca Samsung'u yabana atmamalısın son dediğim kasa konusunu dikkate al 2k ekran ve çelik kasa olmaz , hiç kafa yormadan tüm bunlar ile iphone ile devam edersen de 5s al devam et hiç bunları düşünmene gerek kalmaz özgürlük diyorsan iyi karar ver ' Htc için yorum yapmıyorum o telefonu hiç kullanmadım tasarımı hep kaba gelmiştir bana , Sony Z2 sorunu var kendi yayınladı internete yaz incele..
Kardeşim çok çok teşekkür ederim içtenlikle yardımcı olduğun için, ayrıcana yorumda biri terbiyesizlik yapmış daha doğrusu hakaret, Her Müslüman Türk Evladı Kardeştir benim nezdimde ve sen kardeşini savunduğun için ayrıca haksızlığa göstermiş olduğun tepkiden dolayı sana teşekkürü bir borç bilirim.Allah Razı Olsun, Yüce Allah'a emanet ol.
 

apix

Üye
14 Kas 2009
179
0
2009 yılında kayıt olman post kasamayacağın anlamına gelmez sonuçta 5 yıldır forumda değildin belki uzun bir süre foruma girmedin, ama yine de post kasmaya giriyor, girmese bile post kalabalığına giriyor.

Bende dedim ki özelden yaparsan bu tür uyarıları daha etkili olur, kötü bir şey demedim.

Ne ise, iyi forumlar.

Kardeşim yorumlarından dolayı teşekkür ederim, Allah razı olsun.Yüce Allah'a emanet ol.
 

stokw

Özel Üye
27 Nis 2014
4,596
69
maddi durumun ne kadar ne için kullanıcaksın sana lazım olanlar ne paran varsa pişman olmayacaksan al iphone 5s ama kısıtlıysa gm discovery al . 650 liraya ideal 4 çekirdek telefon gayet memnunum tavsiye ederim.
 

apix

Üye
14 Kas 2009
179
0
Teşekkür ederim arkadaşlar hepinizin teşekkür butonlarına tıkladım Z2 aklımda, tekrardan Allah razı olsun herkesten ve güzel düşünceleriniz için.
 

cor-vo

Yaşayan Forum Efsanesi
23 Tem 2013
7,984
1
122
Bak sana şunu söyleyim o telefonlara vereceğin parayla 3 gece kız arkadaşınla kral bir yerde yemek ye daha iyi :D bırak telefonu neyine yarayacak :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.