Arkadaşlar Galiba Emniyet Müdürlüğü Bilgisayarımı Blogladılar :(

TurkCocugu

Üye
27 Eki 2012
105
0
İstanbul
Merhaba arkadaşlar Ben Cheat Engine İle İlgli Bir Araştırma yapıyordum Yabancı bir sitede Ciplak Kadın reklamları Cıktı onları kapatırken Emniyet müdürlüyünün Bir Programı acildi Bilgisayarımın Kimliyi adı İP si Felen yazıyordu Ve Bulundugum İnternet adını felen yazıyordu Türk Bayrağı vardı Bilgisayarınız Geçici Bir Süre Blog Landı Dedi Ve Saga tarafda bir Kutu vardı 250TL Ödemniz gerekiyor diye ve de Bir sürü Acıklamalı şeyler yazıyordu işt Eminiyetn Şu Maddesine göre Şöyle böyle şeyler yazıyordu daha sonra bilgisar kitlendi bende Haififden Tısrtım Sanki Suçişlemiş Gibi Oldum Ve Pc kitlendiyi için başiımada Boşuna Bela Almayim Diye Bilgisayarıma format Atım Sizce Bu nedendir napmam gerekir arkadaşlar ?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Mabezat

Üye
16 Ara 2012
154
0
Kendim görmeden garanti vermem ama büyük olasılık dolandırmak için senden polis para istemez varsa bi suçun hakim karşısında tutanaklara kayıt edilerek para istenir öyle direk olmaz o iş
 

Genghis Khan

Kıdemli Üye
18 Haz 2009
4,460
7
Ne emniyet ne de jandarma bilişim bu şekilde bir uygulamaya gitmez,
hatta bu bir uygulama değil % 100 dolandırıcılık,
emniyet müdürlüğü bilişim suçları başına gelen bu olay için uzun zamandır insanları uyarıyor,
bunlara kesinlikle itibar etmeyin,
hatta elinizden gelirse istediğiniz kadar dalga geçebilirsiniz bunlarla...
 

BeFa*

Uzman üye
22 Ocak 2012
1,223
0
127.0.0.1
Dostum Sakın Güvenme İnsanları Böyle Korkutup Dolandırıyorlar Hiç Birşey Olmaz Korkma Birşey Olursa Benim Üstüme At Suçu İstersen Hiç Korkmana Gerek Yok Para Ödemesi Fln Yapma Sakın.
 

Orlion

Uzman üye
18 Ocak 2012
1,755
0
YokGibiBişey
Polis Olsa Zaten Şuan Bunu Yazamazdın Çoğu Porno Sitesinde Bunlar Var Bu Durumlarda Kalmamak İçin Kaspersky Ve Norton gibi Antiler Kullanın Siteye Girerken Siteyi Tarar Zararlı İçerik Varmı Diye ;)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.