Ashampoo WinOptimizer 11.0 Full İndir

Dark-Man

Kıdemli Üye
5 Ocak 2013
4,432
9
I Don't Know
ashampoo+winoptimizer+11+full+indir.jpg


Ashampoo WinOptimizer 11 Full İndir-Crack 2014. Bir sistem optimizasyon hızlandırma yazılımı olan Ashampoo WinOptimizer 11 full sürümü ile bilgisayarınızı düzene koyabilirsiniz. Ashampoo WinOptimizer , nedeniyle ayarı ve temizliği işletim sistemini optimize etmek için izin verir. Sabit disk ve sistem kayıt defteri temizleme programları içeren, arama ve dosya ve verileri silerek kişisel bilgilerin korunması için modül Internet bağlantısı, sistem başlangıcında yüklenen yazılımı yapılandırmak için bir modül gibi modülleri optimize etmek için Internet yarar geride bıraktı kalıcı verileri kaldırmak ve dosyaları şifrelemek için, gereksiz dosyaları DLL bulmak ve kaldırmak. Buna ek olarak, program, dosya dernekler geçersiz şifrelemek ve şifresini dosyaları sağlar. Son olarak, tek bir tıklama için sistem ve optimizasyonu yapılandırmak için kullanılır.

ashampoo-winoptimizer-11-full-indir.jpg


Ashampoo WinOptimizer 11 yeni özellikler:
* Canlı Tuner 2.0, daha verimli, daha çok yönlü. Tamamen yeni algoritmalar ile, Canlı Tuner daha az bellek kullanarak, daha verimli uygulamaları hızlandırabilir. Seçenekler kuralları da önemli ölçüde düzeldi.
* Game Booster - oyunlar için ivme. Game Booster bir düğmeye dokunarak size oyunlarda mükemmel bir performans sunar. Gerekli olmayan tüm Windows işlemler otomatik olarak tamamlanacaktır ve bellek serbest.Anında oynamak için mükemmel bir durum.
* Manager kullanıcı hakları - bu senin olsun. Eylemler, ayarlar ya da uygulamaları bilgisayarınızda yapılacaktır ne kontrol etmek kolay yolu keşfedin. Örneğin, ******nuzun kritik sistem parametrelerini veya istenmeyen başlangıç ​​uygulamaları değiştirmek programların yüklemesini engellemek.
* Daha hızlı, daha kolay, daha verimli. Ashampoo WinOptimizer 11 daha hızlı çalışır ve daha az bellek kullanır. Bu duruma artık daha verimli süreçler özellikle doğrudur modül Canlı Tuner vardır. Tüm modülleri geliştirilmiş temizleme ve dahili yedekleme sistemi saptama oranı şimdi değiştirilen dosyalar sistemin artımlı yedekleme destekler.

İNDİR
 

mhsr

Yeni üye
1 Ağu 2012
33
0
google translate sağolsun öncelikle.

kurulum tam olarak nasıl acaba? serial mi patch mi?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.