Çözüldü Aşırı Yavaşlık, Konuya gelin lütfen :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BlackShad0w

Katılımcı Üye
27 Haz 2016
512
0
Evet, Herkese selamlar. Daha önceden başka bir pc hakkında konu açmıştım, o konuya cevap verildi. Buna çok sevindim. Ancak şimdi farklı bir problemim var. Benim bilgisayarım 2013 Model "Lenovo'nun Y510p modeli" Bilgisayarımın özellikleri;

Intel HD Graphics 4600
Nvidia GT 755m
8 GB Ram
1920 x 1080
i7
2.40 GHZ (CPU 8)

Sorunum: Ben profesyonel bir Overwatch oyuncusuyum, Bilgisayarım eskiden Overwatch ı LOW Grafiklerde 90-100 FPS Kaldırıyordu. Ancak şimdi bir virüs vb. Program olmamasına rağmen en düşük ayarlarda 45-50 fps. Ve buda çok büyük bir sorun. Takımım bana çok sinirleniyor. Bilgisayarımda virüs olmadığını tahmin ediyorum. Eset nod32 nin son premium sürümünü kullanıyorum. Bir virüs yok gözüküyor (Kendi yaptıklarım hariç). Malware olabilir, hangi programı önerirsiniz, Daha önceden bu konuyu
http://www.turkhackteam.org/bilgisa...bilgisayariniz-artik-isik-hizinda-tiklaa.html Yollamışlardı. Ancak Driver Booster ı kurduktan ve driverları güncelledikten sonra pc allak bullak oldu. Birden yavaşladı, Bunun yanında Razer Blackwidow Chroma kullanıyorum mesela onun driver'ına eksi dedi, bende tamam güncelleyeyim dedim ama güncelledikten sonra bir baktım klavye çalışmıyor. Neyseki driverını silip kurdum Razer Synapse'dan. Lütfen yardımcı olun. Bilgisayar virüs haricinden neden yavaşlar? Sistem pek dolu değil ancak PC nin kullandığı (C:) Diski neredeyse dolu. Sizce bu yavaşlık yaparmı?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Mapzilla

Adanmış Üye
23 Eyl 2016
7,205
13
Merhaba ;
BUNA SORUN OLAN NEDENLER
1 - ) Driver Booster İntel'i Güncelliyemez.Aynı Zamanda AMD ' yide.Kendi Sitesinden Yükleyin.
2 - ) AIDA64 Extreme Programı İle CPU Derecelerine Bakın.Belki Termal Vakti Gelmiştir.
3 - ) Görev Yöneticisinde Çok RAM Ve CPU Harcayan Gereksiz EXE ler Vardır.
 

OptimumTr

Katılımcı Üye
8 Eyl 2016
747
1
Teşkilat
Sistemin gayet iyi.

Bu bir anda gelen yavaşlık ya aşırı ısınmadan ya da trojan bulaşmış olmasından kaynaklanıyordur.

Ayrıca arka planda çalışan işlemleri ve msconfig'i kontrol etmenizde de fayda var.
 

Mapzilla

Adanmış Üye
23 Eyl 2016
7,205
13
Dostum Kendi Sitesinde Driverler Mevcut Google'ya Ekran Kartınızın İsmini Yazın.İntel Sitesinden İndirin.Kendi İşletim Sistemi Ve Bit'inize Göre.
 

PresanS

Kıdemli Üye
8 Ocak 2017
2,470
203
24
Debian
Arkadaşım Kendi Yapmış Olduğun Virüs Bile Olsa Bilgisayarında Bulundurmak, Bilgisayarın İçin İyi Değil.
Esed Anti Virüsü crypte(runtime) Bulamıyor Olabilir.
En İyisi Sen bi Format At. "Driver Booster" Bilgisayarına Zarar Vermez. Allak Bullak Olması Bu Yüzden Değil.Format'tan Sonra "Driver Booster" İndir. Bilgisayarına "Anti Malware", İşletim Sistem'in Win10 Değil İse Combofix, 360 Security,Premium Üyelik Almışsınız Esed nod32 Yi de İndir.Tek Bir Virüs Programına Güvenme. İndirdiğin Kaynakların Tanınmış Güvenebilir Olduğuna Dikkat Et. Oyunu Bilmiyorum Steam İçiyse Özelden Fps İçin Kod Verebilirim.

Öneri : Kendin Bile Yapmış Olduğun Trojen'dir Server'diir Rattır Cuttur Virüs Olan İçerikli Dosyaları, Flash Belleğinde Tutmanı Öneririm.Şahsen Kendim Öyle Kullanıyorum.
 

Mapzilla

Adanmış Üye
23 Eyl 2016
7,205
13
Dostum Fena Yapar.En Az 30 Derece Olmalı Ve Bilmiyorum Termali Ben Kendim Sürüyorum.Bilgisayarcıya Bir Gidip Sorabilirsin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.