Askere çağrılınca bölüm seçebiliyor muyuz?

'Crew

Üye
27 Nis 2020
118
26
USA
Dostlar seneye askerliğim geliyor askerliğe çağırıldığımda orda siber güvenlik olarak seçim yapabilir miyiz?

Şöyle söyleyeyim sana şimdi adamlar mesleğini veya hangi konuda iyi olduğunu sorabilir. Eğer ben matematikciyim dersen adamlara, bütün malzeme sayımlarını sana yaptıracaklar. Kaloriferciyim dersen sudan anlıyorsun diye tuvaleti sana temizletecekler. Şöförüm desen akşama kadar el arabasıyla amelelik yaptırabilirler. Elektirikciyim desen televizyon ve kumanda sorumlusu yaparlar büyük ihtimal. Ben bilgisayardan anlıyorum dersen muhtemelen yine tuvalette bok temizleyebilirsin. Çünkü her uyanık bilgisayardan anlıyorum dediği için kendi yazıcı olsun diye böyle der ama çoğu zaman bok temizlerler :D
 

'GHOST

Uzman üye
31 Mar 2022
1,387
568
Dostlar seneye askerliğim geliyor askerliğe çağırıldığımda orda siber güvenlik olarak seçim yapabilir miyiz?
siber güvenlik askeri bölümü için msu sınavı başarıyla geçip iyi bir bolum okuduktan sonra yan dal olarak msü üniversitesinde bilgisayar mühendisliği tercih edip gerekli bölüme atanabilirsin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.