Askerlik Tecil Hakkında

mrxc

Katılımcı Üye
24 Eyl 2016
692
18
osmanlı
Selam arkadaşlar bu sene ki tercihimde işletme yönetimi bölümünü kazandım sırf ikinci üniversite'den bilgisayar programcılığı okuyabilmek için yazmıştım sonuçlarım çok iyi gelmemişti amacım kazandığım üniversiteyi dondurup ikinici üniversite olarak pc programla okuyup sonra zaman kalırsa tekrar işletmeye dönüp okumaktı ama tecil olayı çıktı şuan normal şartlarda 2024'de kadar tecilliyim bir kaç sorum var bu konu hakkında üniversite kaydım yapılınca lisede yaptığım tecil düşecek değil mi lise yaptırdığım tecil 2024'e kadar geçerli idi ama üniversite kazandığım için üniverstinin bildirisi ile üniversite üzerinden tecil yapılacak sanırım? İkinci sorum da üni dondurunca tecil düşer mi? ikinci üniversiteyi okuyup geri sonra işletmeye dönücem ama ilk pc programala istiyorum.
 

mrxc

Katılımcı Üye
24 Eyl 2016
692
18
osmanlı
Şuan tecilim mevcut merak ettiğim konu üniversite kaydını yaptırıp öğrenime devam ederken kaydımı dondurmam tecilimi etkiler mi?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.