ASP.NET localhost

bandistown

Yeni üye
31 May 2020
25
0
Arkadaslar merhaba localhost üzerinden ASPNET ile yazılmış sitemi görüntülerken "Bu siteye ulaşılamıyor" hatası alıyorum sürekli. IIS'in bütün izinleri vs. açık. Başka porttanda bağlanmayı denedim fakat çözümünü bulamadım. Yardımcı olabilecek varsa iyi olur. Daha önceden çalışıyordu fakat son 2-3 gündür bu sıkıntıyı çekiyorum, hiçbir türlü giriş yapamadım. Internetten cogu kaynagı denedim. .NET Framework kullanıyorum.
 

DeSTuRSuZz_

Kıdemli Üye
10 Ara 2015
3,577
4
IIS ayarlarını ve aldığın hatayı buraya ekran görüntüsü olarak ekler misin. Birde VStudio'da mı run ediyorsun IIS'i yoksa manuel olarak mı ?
 

bandistown

Yeni üye
31 May 2020
25
0
IIS ayarları ile hiç oynamadım hatayı almadan önce. Visual studio üzerinden IIS'i çalıştırıyorum.

SRjy1R.png
 

bandistown

Yeni üye
31 May 2020
25
0
Peki output veya error list penceresinde bir şey söylemiyor mu bu visual studio sana? Bir kontrol eder misin ?
Debug yaparken altındaki tik işaretini işaretlemem lazımmış log almak için. Az önce karıştırırken fark ettim.
Şöyle aldığım çıktıyı atıyım:
https://pastebin.ubuntu.com/p/P4t3ZzFt6N/

Bazı yerlerde ismim falan yazıyordu o yüzden kesmek zorunda kaldım, anlamsız gözükebilir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.