Asp // Php // Panel. ! Çok Önemli Yardım .!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

coder5444

Yeni üye
27 Ocak 2011
31
0
Sakarya
Merhabalar gene bir derdim var :) Ve ilk aklıma gelen yer gene turkhackteam aiLesi.. Burda derdimin dermanını bulacağıma inannıyorum...


şöLe anlatıyım .!

Xat Sohbet Sitesini Çoğu Kişi biliodur. !
Bnm aklıma şöLe bişy geLdi .! Sesli sohbet sitelerinide çoğu kişi biLir. Bu sitelerdeki gibi Bir panel tasarlasak Fakat. xat üzerine oLsa. ! biliorum xat kstusunda bir değişiklik yapamayız panalden ama paneli yapıp sohbet kutusunu içine koyarız..

Panelde kurallar // Görevliler ve Üye resimleri olucak admin yapıcağımız panele girip sitesine görevlileri yazıcak sohbet kutusunun altyındanda görevlileyin ismi kayıcak .! O kaymayı çok rahat yapatrım fakat kodların içinden.. bunu admin panelinden yapmayı bilmiorum sadece.....


Bu işi yapailecek biri varsa ... Bana pm atsın msn veriyim yaa msn bıraksın ben ekLiim....
Bu şekilde sohbet sitesi açığ satabiliriz.!!! Şİmdiden yardımlarınızı bekliorum .. Birnin yartıdm ediceğinden hiç şüphen yok .!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.