Asus'tan kolay overclock edilen ekran kartı!

dj mustafa

Kadim Üye
18 Haz 2008
5,939
0
İstanbul



ASUS Hamburg CeBIT2011'de ROG serisi notebooklar, yüksek performanslı anakartlar ve grafik kartları, 3D monitörler, yönlendiriciler ve kulaklıkların da bulunduğu en yeni oyun ürünlerini sergiliyor. Böylelikle ASUS tüm kullanıcılara, geniş ürün yelpazesi ile bol seçenek sunuyor.

ROG MATRIX GTX 580 grafik kartı overclock'u her zamankinden daha kolay kılıyor

Yeni ROG MATRIX GTX 580 grafik kartları, gerçek zamanlı GPU voltaj uyarlama için TweakIt, ani voltaj okumaları için ProbeIt ve sağlam bir overclock deneyimi için bir Safe Mode gibi özellikleri içeren kişiye özel ASUS iROG teknolojisiyle piyasaya sürülüyor. Tamamen yeni ASUS GPU Tweak olanağı oyun tutkunlarının performansın üst düzeylerine ulaşmak için bilgisayar çalışma hızını, voltaj ve fan hızını denetlemeye izin veriyor.

Geliştirilmiş termal etkinlik için GPU'ya doğrudan erişen bakır ısı borularının yer aldığı ayrıcalıklı DirectCU II tasarımı sayesinde ROG MATRIX GTX 580 her zaman serin çalışıyor.

16 aşamalı Super Alloy Power bileşenler istikrarlı çalışma ve daha uzun ürün ömrü sağlarken özel tasarım ikiz fanlar %20 daha serin sistem çalışması için %600'e kadar daha fazla hava akımı sağlıyor.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.