ATA'MIZA göre dünyanın en büyük insanı kim biliyormusunuz..?

bilimselmaymun

Yeni üye
9 Kas 2011
10
0
bu fıkra kime ait? kanıtın warmı?
hz muhammede ölesiye tapan adam neden türkiye cumhuriyeti şeyhler dervişler memleketi olamaz desin? neden kuranın o çok mübarek harflerini kaldırım latin harflere geçsin? daha sayıyımmı ? ama saysamda nafile. sizlerdeki atatürk sevgisi sadece kazandıgı savaş ve bize miras bıraktıgı bu vatandan ibarettir. oysa gerçek atatürkçüler savaş galibiyetinden çok yaptıgı devrimleri benimsemeli özelliklede gericil ve din konusunda. . konunun çok saçma oldugunu düşünüyorum . şimdi bende konu açsam atatürke göre en büyük insan charles darwindir desem olurmu ? kanıt sunmam gerekmezmi. konuyu başka boyutlara çekmek istemiyorum bende ATAM ile gurur duyuyorum ve çok seviyorum. özelliklede yobazlara karşı olan tavrından !
 

SiPahii

Üye
9 Kas 2011
116
0
Meçhul diyarlar
Vatan millete hayrı dokunmuştur diyebilirsiniz ama böyle şeylere inanmıyorum.Kur'anı ben kimin yüzünden anlayarak okuyamıyorum?Bilimselmaymun'un dediği gibi o sözleri söyleyen kim ?Kimsenin imanına birşey diyemem ama Atatürk'ün din adına katkısından çok zararı var bence.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.