Atatürk Ziyaretçi Defteri

ReHeL

Katılımcı Üye
25 Haz 2015
414
0
Türkiye
Bu millet keşke senin gibi ulu bir adamın yasını tutmak yasını tutmak yerine yenhi Atatürkler yeni Mustafa Kemal'ler çıkmadı! Asıl buna üzülüyorum.
 

WTGodFatheRz

Yeni üye
3 Tem 2016
21
0
İzmir
Atam,

yüzyılda bir dahilerin dünyayı ziyaret ettikleri düşünülürse sen 19 ve 20. yüzyılların dahisisin,

ben umut ediyorum ki bu millet senin gibi dahileri barındırıyor,zamanı gelince günyüzüne çıkacaktır,

yüce Allahtan umudum,milletimizin şu sömürü zihniyetten çıkıp gerçek orta asyalı gibi türk gibi davranması ve buna göre içinde bulunduğumuz koşullara şartlanmasıdır,

Allah sana nasıl zor zamanda yardım ettiyse,şu an da bizim buna ihtiyacımız var,

inanıyorum ki milletimiz bu ölü toprağını atıp diğer türk kardeşleri ile birlik kurduğu sürece Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.
 
23 Eyl 2016
157
0
Diye sorma
ATATÜRK'ÜN RESMİ

Kürsünün üstünde bir resim;
Gözleri denizlerden mavi,
Bakışları güneşlerden sıcak.
Bu resimle başlar bizim günümüz,
Kıvançla dolar, taşar gönlümüz.
Öğretmenimiz kürsüde
Verdiği dersi
Dinler bizimle birlikte,
Atatürk'ün resmi.
Çalışkanız çünkü
Çalışınca,
Bakarız. Atatürk güldü.
Bir yanlışlık yaparsak,
Bulutlanır gözleri,
Anlarız Atatürk üzüldü
 

Assender

Katılımcı Üye
29 Tem 2017
320
2
Ankara
Evet arkadaşlar Başlıkta da belirttiğim gibi tıpkı Anıtkabirdeki gibi bir ziyaretçi defteri oluşturuyoruz.Katılımlarınızı bekliyoruz.Buraya Atatürk'e söylemek istediklerinizi yazabilirsiniz.Saçma sapan mesaj yazanlarla ilgili Agemon adlı mod.umuz işLem yapacaktır.Konumuz onun gözetimi aLtındadır.

Perdeyi ben açıyorum...


Sevgili ATAM,

Senin doğuşun bu dünyada yasanan en güzel doğumdur bizim için. Nedenini sorma sakın!!! Nedenini zaten yaşadın, yasattın ATAM.
Emdigin sütlerin, attıgın ilk adımın, söylediğin annene gurur veren ilk kelimenin, okuduğun her satırın, kısacası hayatın, şu anda gençliğimde kendimi korkusuz hissetmemin tek sebebiydi ve bu yüzden devim, ben senin o mavi gözlerinde duyguyla baktığın hiçbir bakışın hakkını ödeyemem.
O baskışlarının altında nede çok yaşayan varmış halbuki. Bir vatanmış senin gözlerinin ardındaki...
Senin her resmine baktığımda, 'işte bu' diyorum. işte ilk kurtarıcımız olarak duydugum ve tekrar tekrar doğumunu, hayatını ve en önemlisi ülkemize kurtarıcı melek olarak geldiğini bildiğim, mavi gozlü devim diyorum. İşte seni böyle güçlü, böyle kudretli biliyor ve böylesine seviyorum.
Biliyorum ki yazdığım bu mektup eline ulaşmayacak ve sen bu mektubu okuyamayacaksın, ben sadece sana olan duygularımı, sana olan hayranlığımla yazıyorum bu mektuba. Ve şunu da çok iyi biliyorum ki yazdığım bu mektubu okuyamasan da her okuduğumda senin beni duyacağını ve hissettiğini anlıyor olacagım. Yazdıgım bu mektup son olarak kalmayacak Atam, mektubunun devamı her zaman gelecek ben yasadığım sürece. Ben sana yazıp okuyacağım ve sen de beni duyup hissedeceksin...
Sen her aklıma geldiğinde ve gökyuzüne her baktığımda bir ılık rüzgar eser, ağaçkların yaprakları oynar ve ortalığı derin bir sessizlik kaplar işte o zaman şöyle diyorum içimden; "Buyuk devim geldi bir rüzgar olup esip gitti..."
Sen benim her zaman kalbimdesin Atam ve öyle kalacaksın...
Güzel
 

da1m0n

Uzman üye
30 Tem 2016
1,715
10
root@da1m0n:~#
Sevgili ATAM...

Sen hep ne dersin? “Şayet bir gün çaresiz kalırsanız, bir kurtarıcı beklemeyin. Kurtarıcı kendiniz olun.” öyle bir hal içine düştük ki utanarak söylüyoruz sana herzamankinden daha çok ihtiyacımız var.Evlatlarını öldürüyorlar baba her gün onlarca evladın şehit oluyor.Günümüz Türkiye'sinde ''En büyük savaş cahilliğe karşı yapılan savaştır.'' bu söz ile ne demek istediğini çok iyi anlıyorum.Etraf sana düşman kesilen,tarihi fes takan bir şahıstan öğrenen insanlarla dolu.Gün geçtikçe insanlar sana nefretlerini kusuyor.Fakat biz o kitlenin karşısında durup verdiğin ülkeye,değerlere ve her şeye son nefesimize kadar sahip çıkacağız.Seni ve hatıralarını her daim yaşatacağız.Unutma gençliğin yaşıyor.Bir gün seninle öbür dünyada görüşmek umuduyla saygılarımı sunuyorum...
 

REDNEF

Yeni üye
19 Ağu 2017
4
0
ADANA
BAŞÖĞRETMENİM,

Sen TÜRK'e kalkan elleri kırdın, sen bu toprakları yine TÜRK'e vatan kıldın.Her daim bizimlesin,senin yolunda gitmeye andımız var.And içerim ki senin gösterdiğin hedeften şaşmayacağım.
Huzur ve nur içinde yat ATAM.
 
19 Ağu 2017
155
0
23
Adana
Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının
yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır.
Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz
ve yaşamayacaktır.

Atam ruhun şad olsun
. :RpS_sad:
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.