Atatürk'e bir soru sorma hakkınız olsa ne sorardınız arkadaşlar

tamam ağa

Uzman üye
7 Haz 2023
1,534
877
Mustafa kemal paşam acaba kurtuluş savaşının galibiyeti açısından yunan kuvvetleri ile pazarlık yapıp anadoluyu işgal ettirdiniz mi?

kısaca yunan kuvvetlerini kandırıp yendiniz mi?
 

BadRookie

Katılımcı Üye
23 Eki 2014
684
21
System32
Ülkede bu kadar toprak parçasının yabancılara satılacağını ve ülkenin hatta yolgeçen hanına döneceğini, gençlerin gelecek kaygısı sebebiyle ülkeyi terk etmek için her yönteme başvuracağını bilseydiniz, yine de bu kadar çaba gösterir miydiniz?
 
ne sormak isterdin ?
Yani bir tane soracak olsam herhalde şöyle derdim :
"Siz bu milletin aranan liderisiniz bu nedenle bu millet her başı sıkıştığında sizi hatırlar"
Ve sonrada şu sözünü söylerim:
"Eğer ülkeni kurtaracak bir lider beklemekteysen, ben size hiçbirsey öğretememişim demektir"
Biz şuan ülkemizi kurtaracak bir lider beklemekteyiz peki biz millet olarak bu lideri beklemeye gerek kalmadan kendimiz ne yapmalıyız?
 

MrR00T

Üye
13 Mar 2023
56
16
Güzel bir insanın sözünü buraya bırakıyorum

Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır
 

codinger06

Üye
1 Mar 2023
161
136
127.0.0.1
TURKHACKTEAM
Anlayışına tamamen aykırı bazı yorumlar görüyorum.
"TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ALEYHİNDE BULUNANLARI EZECEĞİZ!"

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
 

SP

Kıdemli Üye
29 Eki 2018
2,703
571
Postları silen benim. Arkadaşlar şu konuyu amacında kullanın lütfen. Şu forumda ne konu açılırsa açılsın polemiğe ve siyasete taşımayı bırakın gidin kahvehanelerde tartışın. Sonra güzelim konular tartışma çıkabilir diye çöpe taşınıyor. Konuyu açan kişi konu tartışma çıksın diye açmıyor, elinizden geleni yapıyorsunuz. Bu tür zararsız konular çöpe taşınmasın diye konu dışı postlarını siliyorum. Birbirinize göndermeli yazılar yazmayı da bırakın. Bir probleminiz varsa gidin başka yerden çözün. Çocuk değilsiniz siz, yapmayın lütfen.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.