Avatarlarınızın anlamları nedir /////CarryMacmillian Special

'ReDLiNe

Blue Team Lideri
23 Haz 2015
7,780
3,725
23
Ankara
evvvvet arkadaşlar Avatarlarınızın anlamı nedir
benimki bir yeminden ibaret bir oyunda (nfs mw) bir yarışçı geçene kadar onun fotosu duracak ve geçtiğimde ise sonrakinin fotosonu koyacam
 

TC635mm

Kıdemli Üye
24 Ocak 2016
2,619
1
TC = Türkiye Cumhuriyeti
6.35mm = Bir suikast tabancası markası çapı
 

Canious

Uzman üye
13 Şub 2016
1,535
0
M.K.A
Yanlızlığı severim tek huzuru gece bulurum karanlıkta bu profil bana gecenin yanlızlığını hayatın acımasız olduğunu anlatır ama bir yandan da mücadele edilmesi gerektiğini kimseye güvenmemen gerektiğini elinde ateş ve o ateşde bir insan var hayatın acımasızlığı oradan gelir bence birine güvenirsin tam veya tam kazanırsın son anda herşey biter ve yok olursun :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.