aws sunucusuna aktarılan verileri tablo halinde bir web sitesine çekme

Asaf Eren

Yeni üye
12 Ara 2020
30
1
18
Python web scraping ile bir internet sitesinden çektiğim verileri. aws sunucunun içerisine kaydediyorum. Bu sunucunun içindeki verileride çekerek bir site üzerinde tablo halinde göstermek istiyorum sonrasında da filtereler ekleyerek istenilen veriyi bulmayı kolaylaştırıcam.
 
Çözüm
Şimdi ben bir siteden veri çekiyorum ve AWS sunucusunda depoluyorum. Bu depoladığım verileri internet siteme tablo halinde çekmek istiyorum.
Verileri tablo halinde göstermek için internet sitenize bir önbellekleme (cache) yapmanıza gerek olabilir. Bu, verilerin sitenizde hızlı bir şekilde görüntülenmesini sağlar ve sunucu yükünü azaltır. AWS'in önbellekleme için birkaç farklı hizmeti vardır, örneğin Amazon CloudFront veya Amazon ElastiCache. Ayrıca, verileri internet sitenizde göstermek için bazı programlama dilleri ve kütüphaneler kullanmanız gerekebilir. Örneğin, PHP veya JavaScript'i kullanarak verileri çekip siteye yükleyebilirsiniz. Bu işlemi otomatikleştirmek için de birkaç farklı araç ve servis mevcuttur. Özetle, siteden...

'Anka

Basın&Medya Ekibi Kıdemli
8 Eyl 2021
3,475
2,650
Şimdi ben bir siteden veri çekiyorum ve AWS sunucusunda depoluyorum. Bu depoladığım verileri internet siteme tablo halinde çekmek istiyorum.
Verileri tablo halinde göstermek için internet sitenize bir önbellekleme (cache) yapmanıza gerek olabilir. Bu, verilerin sitenizde hızlı bir şekilde görüntülenmesini sağlar ve sunucu yükünü azaltır. AWS'in önbellekleme için birkaç farklı hizmeti vardır, örneğin Amazon CloudFront veya Amazon ElastiCache. Ayrıca, verileri internet sitenizde göstermek için bazı programlama dilleri ve kütüphaneler kullanmanız gerekebilir. Örneğin, PHP veya JavaScript'i kullanarak verileri çekip siteye yükleyebilirsiniz. Bu işlemi otomatikleştirmek için de birkaç farklı araç ve servis mevcuttur. Özetle, siteden çektiğiniz verileri AWS sunucusunda depoladığınızı ve internet sitenizde tablo halinde göstermek istediğinizi söylediniz. Bu işlem için önbellekleme, programlama dilleri ve kütüphaneler gibi araçlar kullanabilirsiniz.

Bu bilgileri elde ettim, umarım işine yarar.
 
Çözüm
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.