Ay fotoğraflarında UFO mu var? (Resimli)

Quinones

Yaşayan Forum Efsanesi
8 Eki 2008
13,570
1
20 Temmuz 1969’da insanoğlunun Ay'a ilk kez ayak basışının 40. yıl dönümüne yaklaşılırken Apollo 11, 12, 15 ve 16 numaralı görevlerde Ay üzerinde astronotlarca görüntülenen tanımlanamayan uçan nesne (UFO) resimleri, açığa çıktı.

NASA'nın yayımladığı resimlerde arka planda ışık huzmeleri belirgin bir biçimde görülürken ne oldukları ise hala açıklanamadı. Bazı resimlerde cisimlerin daire şeklindeki formu belirgin bir biçimde gözlenebilirken bir resimde tepenin arkasından yükselen eğik bir disk görülebiliyor. Yetkililer, bu resimlerdeki görüntülerin kameranın hatalı çekimi sebebiyle ortaya çıkmış olabileceği ihtimalini de gözardı etmiyorlar.

ay_ufo_1.jpg

ay_ufo_2.jpg

ay_ufo_3.jpg

ay_ufo_4.jpg

ay_ufo_5.jpg

ay_ufo_6.jpg

ay_ufo_7.jpg
 

kacak_ali

Katılımcı Üye
24 Haz 2009
938
0
35
Bursa
ışık yansıması filan olabilir ufa zannedilen resimlerde genelde ışık yansıması ve ya başka bir yıldızla karıştırılıyor
 

dijikan

Katılımcı Üye
30 May 2009
386
0
TÜRK HACK TEAM
Genelde Bu Fotolar Arastırmadan Geciriliyor Orjinal Mi Diye Büyük Bi İhtimal Gercek Görüntüler Ama Resimdeki Cisimlere Bişiy Diyemicem
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.