Aynı Ağdan Girilen Facebook U Çalma .

Caps-LockS

Katılımcı Üye
13 Mar 2013
443
0
Niğde
S.A

Başlık sığmadı.tamamı şöyle olacak.Aynı ağ(lan ya da wifi) üzerinden girilen facebook,mail ya da herhangi bir account’u hacklemek.Yani şöyle açıklayayım; cafelerde,otellerde,okulda herhangi bir wifi noktasından girilen bütün hesapları hackleyebilirsiniz :)

Bunu wireshack ve cain&abel programlarını kullanarak yapacağız.Bununla ilgili bir video çektim.İster vimeo’dan hd izleyin ister bilgisayarınıza indirin.Türkçe olarak böyle bi paylaşım zor bulursunuz kıymetimi bilin :)

Vimeo linki: [ame]https://vimeo.com/59312628[/ame]

Kullanılan programlar:

Wireshark: Wireshark · Go deep.

Cain&Abel: oxid.it - Cain & Abel

Firefox için greasemonkey eklentisi: https://addons.mozilla.org/tr/firefox/addon/greasemonkey/

Greasemonkey için cookie injecter scripti: https://userscripts-mirror.org/scripts/show/109320

___________________________________________
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

ensuferum

Üye
6 Tem 2013
102
0
greasemonkey eklentisini kurdum ama ctrl-u yapınca bişey çıkmadı. eklentiyi çalıştıramadım sorun ne
 

eren2340

Yeni üye
3 Mar 2012
20
0
sağolun ama bulduğum cookie'yi mozillada kaydedemiyorum yani greasemonkey eklentisi sizin dediğiniz gibi alt+c komutuyla açılmıyor orada takıldım yardımcı olursanız :)
 

T R J

Katılımcı Üye
29 Tem 2013
621
9
Evet 0LDU Sag0L


☆ ☆ ☆ ☆ [T]urk [H]ack [T]eam ☆ ☆ ☆ ☆

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║

Tüm Hakları Saklıdır © 2013 - 2014
///THT///
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.