Basit Upload sitesi nasıl yazabilirim?

8 Ocak 2013
173
0
Merhabalar,

Ben Upload sitesi yazmak istiyorum, basit birşey yani ziyaretçi dosdyasını seçip upload edecek ve bir link oluşacak bu linkten indirebilecekte. Nasıl yazabilirim ?
 

|TurKs StrongLy|

Kıdemli Üye
26 Şub 2012
2,009
5
Ha basit, ha profesyonel ikisi de aynı derecededir. Basit de olsa profesyonelde olsa php, aspx... gibi dillerin birini iyice öğrenmen gerekir. Sen dosya.tc scripti al onda kendini geliştir, ne nereden gelmiş ne olmuş ... gibi soruları kendine sor öğren.Al lah yardımcın olsun bir kodlama dili öğrenmek de kolay değildir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.