Oyun Bedava Online Oyun

MeagtRip

Üye
2 Nis 2019
88
0
Youtube da dolaşırken bir canlı yayın gördüm adam her oyunu veriyorum diyor ve gerçekten bir sürü oyun var.Mesela chatten biri pubg diyor kısaltılmış bir linkle pubg linkini paylaşıyor.Ben indirmedim virüs olma olasılığından dolayı. Adam anlık 300 izleniyor ve 100 bin abonesi var.Eğer sahte olsaydı bu kadar abonesi olmazdı diye düşünüyorum adam bütün oyunların linklerini kısaltmış chate atıp atıp duruyor.Mesela pubg linkini atıyor.Pubg paralı ve steamdan giriliyor diye biliyorum indirsek bile nasıl online oynanabilirki?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
26 Haz 2016
2,821
599
videoların altındaki yorumlara bakabilirsin. Orada sıkıntı yaşayan varsa yazmıştır. Bana sorarsan tavsiye etmem. Steam gerekli oyun için. Steam olmadan oynayamazsın. Belki düşürdüğü hesapları dağıtıyordur. O da uzun sürmez sahibi fark edip şifre değiştirir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.