Yazılım | Programlama Bedava web sitesine nasıl script atılır

Fazerain16

Yeni üye
17 Haz 2019
30
0
Arkadaşlar 000webhost üzerinden bir site kurdum .tk domaini de aldım beleşe 1 senelik ama siteye hazır script atmayı bilmiyorum nasıl yapabilirim ? Hiç bilmeyen birine anlatır gibi anlatabilicek var mıdır
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

TürK.KuRdU

Kıdemli Üye
2 Nis 2016
3,986
2
'm
FTP üzerinden.
FTP bilgilerinizi bulmak için lütfen üye giriş yapın, 'Ayarlar' -> 'Genel' -> 'FTP Detayları' bölümüne gidin ve bilgileriniz size sunulacaktır.
Web sitenizin şifresini bilmiyorsanız, lütfen üyelerinizin bulunduğu alana gidin -> 'Web Sitesini Yönet' -> 'Ayarlar' -> 'Genel' -> 'Şifre'
 

'Chan

Uzman üye
1 Nis 2020
1,802
1,462
Shibuya
Merhaba,

Hosting aldığınız firmanın destek talep merkezi mutlaka vardır. Oradan iletişime geçerek ''FTP yoluyla Filezilla üzerinden bağlanmak istiyorum, Bilgilerim nedir?'' şeklinde soru yöneltirseniz kendilerinin yardımcı olacağını düşünmekteyim. FTP bilgilerinize eriştiğinizde aşağıdaki video atmanız için gerekli adımları göstermektedir. :) :)


[ame]https://www.youtube.com/watch?v=5yaYo8jXxOY[/ame]

Ayrıca web site kurulumuyla ilgili daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki konularım size yardımcı olacaktır.

 
Son düzenleme:

Ariss

Kıdemli Üye
8 Mar 2016
4,583
114
uzay
Merhaba,
FTP – File Transfer Protocol – dosyalarınızı sunucudan indirmek veya sunucuya yüklemek için, bilgisayarınızı web sunucunuza bağlar.

FTP denildiği zaman genellikle protokolün kendisi yerine FTP istemcileri kastedilmektedir. Bu FTP istemcileri internet üzerinden dosya transferini kolaylaştıran bir FTP bağlantısı kurmak için kullanılan küçük yazılım parçalarıdır.

file zilla,Cyberduck,CuteFTP,FireFTP,Direct FTP bunların hepsi işinizi görür.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.