ben bu bilgisayardan bıktım

mıstık50

Katılımcı Üye
31 Ara 2008
308
0
nevşehir
bilgisayarı başlat menüsündeki kapat düğmesine tıklıyorum kapanıyor ama mkasa hala çalışıyor. aynı sorunla gene karşılaştım çare bulamadım. yardım ederseniz sevinirim teşekürler :trl
 

Hack00007

Katılımcı Üye
20 Eki 2012
323
0
Nereye...
Nedense yazilimi degistiriyorum toplaniyor yine :) Tamam Arkadasim senin icin bir usta Alman sayfasindan elimden geldigi kadar Türkceye ceviri yapip sana yardimci olmaya calistim, Eğer normal bir PC varsa, Malwarebytes' Anti-Malware varsa calistir yoksa yükliye bilirsin ve bu programlan PC ni tarat. Deneme süresi rededilebilinir sonra artık yeterli QuickScan yönergeleri izle. Muhtemelen.PC kez yeniden başlatılması gerekir. Bu aslında dikkatli, şüphe olduğunu tam bilmiyorum. Daha sonra tamamen yararsız ve yazılım programlari kaldır. - TuneUp Utilities -Uniblue içerir şey - Araç çubukları Her türlü - Registry Booster - Gerektiğinde hariç tüm Google programlarına, - Sürücü Tarama - RegScan - ASK En iyi ve en kolay yolu, Revo Uninstaller Prgoramm indir, yükle ve çalıştır. Sonra bu özel program: sağ tıkla; Kaldır; modu ;Zararsız; Emirleri izle. Ayrıca tüm dosya ve kayıt defteri izin artıklarıni sil. Daha sonra CCleaner çalıştırmanız gerekir: başlar baslamaz mavi simge ye tıkla yedekleme oluşturulması gerekir eğer öyleyse evet de . Windows'un yeniden başlatılması gerekir. Sonra: Başlat; Tüm Programlar; Donatılar; Komut İstemi; sağ tıkla; yönetici olarak çalıştır; gir aşağıdaki komutları başlat: chkdsk Eger Windows hata verirse günlükleri parametreleri ile tekrar komut gir: chkdsk /f Windows'un o zaman Evet bu cevap yapılan açılışta yeniden başlatmak isteyip istemediğinizi sorar. Sonra komut: sfc /scannow ve: powercfg -h off ver. Windows'un bozuk sistem dosyalarını tamir etmeye çalışır. Windows 7 DVD yoksa o da (ama bu sadece Windows 7 üzerinde çalışıyor) olmadan calisir: Windows 7 - Windows 7 ohne CD/DVD reparieren gerci burasi almanca linki ama belki resimler sana birseyler ifade eder Sabit diski hala aşağıdaki program ile yapabilirsin sağlam olup olmadığını görmek için tekrar kontrol ed: CrystalDiskInfo - Download - CHIP Online Sonunda, bir kez buraya gid: özelliklerini ayarlamak için orada gerçekten doğru aşağı Başlat menüsünde sağ tıklayın ve quot;Shut Down; sonlandırma için varsayılan eylemi üzerine tıkla. Şimdi güç düzenini tekrar bakalım: Başlat; Denetim Masası; Sistem ve Güvenlik; Güç Seçenekleri orada ;dengeli;ayarlanmış olmalıdır. Hazırda tamamen siler kapatma komutu powercfg-h, çünkü bu bugünün bakış açısıyla ve uzun vadede hasar için hiçbir şey, daha fazla donanım getiriyor Oradan tüm Gücseceneklerini değiştirebilirsin. Her zaman PC monitörü için yararlı ya da basitçe her şeyin bir anlam bekleme ya da uyku ya yapmayacağız kapatmaktir. Yani uzun normal bir PC gibi, tasarruf tedbirleri tüm Güc enerji kapat ve daha bugün daha önce olduğu çok yesil olan monitör veya PC donanım kapatmak için daha iyidir. Dizüstü bilgisayarlar için, bu tabii ki biraz farklıdır. Herhangi bir sorun varsa bilgisayar basindaysam hemen cevap veririm Kolay gelsin.
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.