Beyler site hackledim başım belaya

klons

Uzman üye
2 May 2014
1,327
0
sorun olacağını sanmıyorum ama bi daha hack yaparken dns değiştirmeni veya gizlemeni öneririm
sen sitenin admin paneline girerken o 5 saniyede sen onlara ping gönderiyorsun onlar da ping gönderiyor ve siteye giriyosun tüm sitelerde böle :)
 

Zeref

Uzman üye
13 Nis 2014
1,960
3
fy
Herkes bişeyler söylemiş bende ufak bişey söylemek istiyorum siteye index attıysan ki sitenin ispanyol sitesi oldugunu söylüyorsun.

ispanyadaki adam ispanyadan buralara gelerek seninle bu konular için uğraşmaz yani siteyi düzeltmesi gelip seni dava etmesinden çok daha kolay olur.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.