bilgisayar açılırken hata

zodiac67

Yeni üye
21 Haz 2013
27
0
bilgisayarımı açıyorum ve her zaman başlangıçtakı gelen casper yazısı baya duruyor ve ondan sonra bu hatayı alıyorum ve bir fotosunu çektim yardım ederseniz sevinirim üst üstede olabiliyor bu hata işte bu hatayı aldıktan sonra kapatıyorum bir süre sonra bida acıyom bazenlerı pc acılıyo bazenleri yine bu hatayı verio yardım edin


 

BeRz4h

Kıdemli Üye
23 Eyl 2012
2,433
2
Elazığ
öyle gözüküyor ki bios resetlenmiş. F1 mesajı harrdiskinizin master (ilk olarak açılacak sistem diski) olarak ayarlanmadığını gösteriyor ki bios boot menüden harddiskinizi atayarak bu sorunu çözebilirsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.