bilgisayar güvenli mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

R ` qN

Uzman üye
3 Eyl 2010
1,937
0
Bursa
Arakaşlar benim pc ye geçen heraşde trojan bulasştı knıght çarımı gözümün önünde soydular sonra ben bi kaç anti ile taratttım keylogger temizleme programı ilede temizledimm ama bunun tam emin olma yolu var mı ?

yine item alcam knıghtta gitmesin onlarda :D

kesin çıktığını nası anlaarım yada kesin çözm dediğiniz bi proram varsa bekliyorum
 

xLargeViP

Katılımcı Üye
4 Tem 2011
780
0
Microsoft
msjlarla takıntınız ne anlamıs deilim ama :) sonucta yardım istiyor arkadas. valla sana kısa ve öz şunu söyleyeyim . içinin rahat etmesi önemli. yani anti istedigi kadar temizlesin senin için rahat deilse kafan formata gider :D ama yinede son kontrollerini yap görev yönetecisinde çalısan yabancı programlar varsa onları google emmi'den arastır hijact raporloruna filan bak ve sonra antini güncelleyip bi tam sistem taraması yaptır bide combo fix çek tamamdır ayrıca pc nin temiz oldugu garantisi ni kolayk olay kimse veremez nie dersen pc basındasın nettesin bi linke tıklamanla bile trojanı kaparsın :)
 

cfgcii

Katılımcı Üye
27 Kas 2010
942
0
HaCKeD World
R qN SANA PCNİN ÇÖKMEMESİ İÇİN ÖNERİDE BULUNİYİM HER ONLİNE OYUNU OYNAMA PCNE HİÇ BİŞİ OLMAZ HER OYUN İÇİN HİLE ÇIKIYOR KESİN SENDE İNDİRİYORSUN AL SANA TROJAN TRUVA ATI SERVER.EXE
 

fearrles

Üye
30 Ocak 2010
69
0
ANKARA
çarın soyulduğu zaman kesinlikle format atmalısın bilgisayara
ve para yatıracaksan güvenmediğin hiç bi yerden bişeyi indirmeyeceksin formattan sonra
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.