Bilgisayar hakkında yardim

Loafer00

Üye
8 Ocak 2017
77
0
Bolu mengen
Ben bir bilgisayar alacam laptop markası toshiba ama Toshiba markası çok ısınıyor ve cok kasma yapıyor dediler Toshiba markası hakkında bilgisi olan var mı ?
 

Liebe55

Uzman üye
24 May 2016
1,659
0
39
Unmöglichkei
Her modelinin aşırı ısındığını ve aşırı kastığını söylemek ne kadar mantıklı ? Her laptop ısınır , alırsın bir soğutucu sıkıntı çıkarmaz. Donanımı iyi ve bakımını gerektiğinde yaptığın bilgisayar kasmaz.
 

Leopic

Yaşayan Forum Efsanesi
26 Şub 2016
9,948
10
Hocam acerin teknik servisi sıkıntı diyolar öyle bişey yaşadınızmı


Değil değil. ben 7 yıldır acer kullanıyorum 1 kez bile sorunum çıkmadı. 1 ay önce yeni bilgisayar aldım. en ufak sıkıntıda teknik servisi arayın dediler bana. ilgileniyorlar. Kasması veya bir ısınmasını görmedim ben kesinlikle aceri öneririm.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.