Bilgisayardan nasil wifi hacklerim?

TerziStylee

Yeni üye
7 Ağu 2019
4
0
Ilk once herkese selam.wifi hacklemek icin pc profesioal programl bilen varrmi? wifinin WPS girisi acik gozukuyo amma hic bir program girmiyo galiba WPA da etkin bunun icin onereceginiz program varmi? Simdiden tesekkur
 

CoderOwl

Yeni üye
8 Haz 2016
24
0
İstanbul
Linux ile aircrack framework kullanmani oneririm. Ben Kali Linux üzerinde bu framework ile yapiyorum ve gayet basarili bir sistem. Zaten linux aircrack kullanimi seklinde google da aratirsan yeterli icerik bulabilirsin. Hatta ingilizce arama yaparsan cok daha basarili sonuclar elde edeceksindir.
 

FHeaD

Uzman üye
17 Nis 2015
1,387
1
Sayın TerziStylee
Wpa2 wifileri kırmanız biraz zor ancak wps girişi söylediğiniz gibi açıksa ihtimal vardır. Aşağıda bulunan yöntemleri deneyebilirsiniz.

TIKLAYIN

İyi Forumlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.