Bilgisayarımda sadece "C" sürücüsü var

RaphaeeeL

Yeni üye
12 Ağu 2018
22
0
Öncelikle Merhaba herkeze iyi forumlar ;

konuyu nereye açacağımı bilemedim burası mantıklı geldi yanlış olmuşsa özür dilerim.

sorum şu arkadaşlar Bilgisayarımı yeni aldım aldığım gibi kullanmaya başladım ve şunu fark ettim sadece c sürücüsü mevcut d sürücüsü yok bunun pc'ye bi sıkıntısı olur mu ? olursa bunlar nelerdir?

birde bilgisayar özelliklerim hakkında yorum yapar mısınız ?






şimdiden teşekkürler iyi forumlar :)
 

Mapzilla

Adanmış Üye
23 Eyl 2016
7,205
13
Olmaz. D sürücüsünü genelde bilgisayarcılar format atarken açıyor arşiv için. İstersen sen de aç. Bu bilgisayarla orta oyunlar oynanır ve iş programlarında sıkıntı çıkmaz.
 

tugrularel

Yeni üye
20 May 2018
18
0
Los Angels
Kardeşim bilgisayarında sadece C sürücüsü olması bilgisayarın kurulum aşamasında diskin bölünmediğinden kaynaklanmaktadır. Eğer istersen bilgisayar yönetiminden ikinci bir sürücü daha açabilirsin . İkinci sürücü genellikle bilgisayarın çöktüğünde formatı ana dizine atarsın yani C ye format attığın zaman D deki önemli verilerin kaybolmaz kurtarabilirsin , Tek sürücülü bilgisayar olursa bilgisayar çökmesi durumunda tüm dosyaların silinir.


İyi Forumlar
 
17 May 2018
226
0
Ankara
bendede olmuştu pcye format atmadan önce bir flash disk taktım sonra g sürücüsü diye geldi ama format atınca gitti bir sıkıntısı olmuyor ama benim d diski 1tb ama c diski 100gb orada sıkıntı çıkıyor pcciye götürdüğümdede yapamadı ztn bilmiyorum
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.