bilişim sektörü

alpinalpi

Katılımcı Üye
20 Eki 2012
436
0
sa bn bilişim teknolojileri bölümü 10.sınıf öğrencisiyim programlama vesayire ddersler görüyoruz acaba nasıl bölüm ileride iş imkanı varmı ne kadar kazzanılır ? yanılmıyosam seneye web tasarım öğrenecez
 

HackLord11

Katılımcı Üye
21 Eki 2012
475
0
Forumu Bıraktı
bilgisayar mühendisi olursun. şirketlerde çalışabilirsin. iyi para var bu işte. benim akrabam var yazılımcı bilgisayar mühendisi işte şirkette çalışıyor 5-6 bin lira geçik para alıyor hatta iyi program yaptıklarında toplu para alıyorlar 10-15- bin. . hem şirket dışındada çalışırsın biri sana program yaptırır parayı kırarsın.
 

-SiPaHi-

Yaşayan Forum Efsanesi
6 Ocak 2012
12,775
1
İstanbul
google amcaya bilge adam yaz bu akademiye git o serfikayı al istediğin yere gir; bilge adam microsoft destekli bir akademi alcağınız setifika dünyanın heryerinde gecerli ..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.