Bilişim Suçu Konusunda Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wartan258

Üye
21 Tem 2013
147
0
30
Ben birisinin pc sini hacklemiştim ratlardan dolayı bu arkadaş beni bilişim suçlarına vermiş kurtulma yöntemi varmı arkadaşlar çok acil ya adam kesin vermiş ben bunu biliyorum ama kesin...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Adanabelasi

Uzman üye
3 Kas 2011
1,177
0
Adanalıyık g
Sizi bilişim suçuna ihbar etmiş Yani sizi karakol'a şikayet etmiş ? Size kagıt Geldimi? Yada uyarı?

eğer kağıt gelmediyse şuan için problem yoktur hem kafanı takma en fazla adli para cezası alırsın oda RAT yüzünden pek peşine düşceklerini sanmıyorum ah kardeşim ah neden pskopat adamları hesaplarıyla uraşırken kendinizi ufaktanda olsa gizlemezsinizki :)
 

Sebastianizm

Katılımcı Üye
11 Tem 2013
381
0
84
Rusya
bişey olmaz rahatta kal adamın pc sınden kredı kartı vb alıp zarar vermediysen eğer yoksa uğraşcağını sanmıyorum bilişimin düşünsene tüm dünyada her pc sine virüs girenlerin bilişim suclarına sıkayet ettıgını ? adamların işleri güçleri yokmu sen ginede ratı adamın pc sınden kaldır
 

trakya13

Katılımcı Üye
7 Ocak 2016
982
0
İstanbul
devlet sıstemı cok kotu pıs ınsallah sıstemlerı başlarına yıkılır,keşke bilgilerini gizleseydin hicbirşey olmazdı aradan 3 sene gecmıs bısy olmadıysa dahada fazla olacagını zannetmıyorum )))
 

Microp51

Yeni üye
27 Mar 2016
48
0
Kardeşim pc ye format ve tüm delillerden kurtul eve uyarı gelidyse. gelmediyse bu kadar kasma. formatdan sonra delil yetsizliğiden aklanırsın büyük ihtimal bir şey olursada wifi den başkaları girmiş ola bilir dersin :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.