Bios sorunu yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TuqrahanXP

Uzman üye
10 Kas 2011
1,346
0
BİLSEM BİLİŞİM
oncelıkle arkadaslar ben teknık servıste calısan bırıyım
2 gundur basıma f1 sorunu gelıyor pc acılıyor f1 e basmadan devam etmıyor :( bunun cozumu nedır
nasıl cozume ulasabılırım cogu arkadasın dedıgını yaptım ama sorun halen devam edıyor pc baslangıcında f1 e basmadan sıstem acılmıyor yardımcı olabılen warsa sımdıden klavyesıne saglık
:)
 

StarTÜRK

Kıdemli Üye
22 Eki 2009
3,765
0
\windows\sys
Bendede bi bilgisayar vardı F1 basmadan pc açılmazdı o bilgisayarın parçaları ile alakalı die düşünüyorum. format atsan bile aynı degişmiyor yine F! basmanı istiyordu .
 

Crazybros

Katılımcı Üye
2 Haz 2011
448
0
.......
Sorun Donanımla Alakalı Gerekli Bir Aygı Anakarta Yanlış Takılmış Bios Ayarlarını Karıştır Orda F1:error Gibi Bir Sorun Enable Olucaktır Onu Disable Yapıcaksın Aynı Sorun Benim Pcdede Mevcut.
 

High Hacker

Uzman üye
25 Ağu 2011
1,540
0
İzmit
Evet sorun donanımsal olsa gerek
Benim pc de de 2 defa enter yada f tuşuna basmak
gerek yoksa açılmıyor ve pc disk gözten geçirme formatla tamamlanıyor :D

Saygılar
 

dexmod1

Uzman üye
13 Ağu 2009
1,182
0
yasadıgım her yer
arkadaslar cok basıt bır durum bu
pc kasasını ac ana kartın ustunde bı pıl war bıos pılı derler
sonra pılı cıkart cıkardınmı
bu arada pc fişten cek
bır tane elektırığı ileten ınce bır kablo al
10 santım ısını gorur sonra kablonun bır ucunu bıos pılının yuvasıa son dıger ucunuda bıos plının yuvasının kenarına degdır surttur kenarına
sonra pılı tak
kasayı kapat
tak prıze bakalım sorunun cozulmusmu
burada bıosa rest atıyoruz yanı olay bu
korkunun ezele faydası yok pc bırsey olmaz korkma
 

MühüR

Kıdemli Üye
31 Ağu 2009
2,769
0
f1 bastığın sayfada orda verdiği hatayı yaz buraya. disket sürücüsünden yada işlemci değiştirdiysen vs. çeşitli sebeblerden hata verebilir. Format Atmakla Gitmez Formatın bios la İlgisi yoktur ayrıca ;)
 

qadiir

Üye
21 Şub 2011
212
0
Delete tuşu yardımıyla Biosa gir oradan biostan ASTANDART CMOS FEATURES e gir gelen yerde "HALT ON" seçeneği var.Entere bas ve "ALL ERROR" olan kısmı "NO ERROR" YAP Artık F1 e basmadan direk pc açılacaktır.
 

Hama65

Üye
12 Eki 2011
133
0
Bak Kardeşim Şimdi Bilgisayarı acıyorsun Acılış ekranı geldiğinde f1 Değil Delete ye Basaıyorsun Bios menüleri Karşına gelecektir Standart Cmos Features Buraya giriyoruz Ve hot on var Ona

basacaksın Ve (NO ERROS) YAPACAKSIN)

VE SORUN KALKACAKTIR BUKADAR


MiRaLİ...!!!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.