Bir Android Uygulama Yapmam Gerekli

JustPerson

Üye
14 Mar 2017
67
0
Öğrenciyim ve bilgisayar öğretmeni bir uygulama kodlamamı istedi. amacı servis kullanan öğrencilere servisin anlık konumunu göstermek aynı aile konum bulucu tarzı programlar gibi. Ve bunu Tübitak desteği için proje olarak sunacakmışız. HTML CSS PHP Python biliyorum ancak canlı konumu nasıl bir kodla ekleyebileceğimi çözebilmiş değilim en kısa yoldan nasıl yaparım ? ve bilmem gereken başka dil var mı...
 

Alparslan'

Basın&Medya Ekip Lideri
17 Ağu 2015
720
236
Türkiye
Tabikide Çare Java da youtube da eğitim videolarını izlersen sana yardımcı olur. Açıkçası kodu tam olarak bilmiyorum. Bu yüzden java ile yapılan örnek kodlamalara bakmanı tavsiye ederim. Google'dan araştırırsan rahatlıkla bulabilirsin. Kolay Gelsin..
 

Liserjik

Kıdemli Üye
11 Ağu 2018
2,180
7
6
Android Studio ile yapmanız mantıklı bir hareket olacaktır.
Önce servislerin güzergahının konum aralıklarını bulmalısın. Ardından sonrası basit.
Şuan ki konumdan servisin anlık konum arasındaki mesafeyi çıkarırsın. Lakin şöyle birşey var 3 kademe olacak. Servisin konumu - öğrencinin konumu - Aile'ye bilgi veren sunucu ve arasındaki veri trafiği. Bunları düşünün.



Şu linke bir bakın.
How To Create a Map and GPS Application using Android Studio | ToDroid
 

RedHax

Üye
22 Mar 2018
93
0
İstanbul
Create your own apps sketcwareyi araştır kodsuz uygulama yapıyon scratch gibi bloklu çocuksu böyle ama oluyor işte birde mıt app ınventerde var o kodlu ama

Php html css yi web wıew de bir websitesine bağlarsın ıphonemi bul gibi yaparsın nebileyim
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.