Bisiklet

by gizlii

Katılımcı Üye
29 Ocak 2015
266
4
çanakkale
41X8k7.jpg

Dostum sağlam bişey istiyorsan az daha koyup alabilirsin ben kullanıyorum memnunum çok güzel uçarsın:yo
29'' BIANCHI NTX 9 ERKEK DAĞ 30-V HD - Bianchi Bisiklet
 

resilevil

Katılımcı Üye
3 Nis 2016
601
0
TR
Dostum sağlam bişey istiyorsan az daha koyup alabilirsin ben kullanıyorum memnunum çok güzel uçarsın
29'' BIANCHI NTX 9 ERKEK DAĞ 30-V HD - Bianchi Bisiklet
o bisiklet güzelde o kadar para vermek istemiyorum ve dağ bisikleti yerine şehir bisikletini tercih ederim o bisiklet benim için fazla olur biraz.

Bianchi Touring 713 Er 28' Şehir Bisikleti Fiyatı

Hocam al bundan bir tane için rahat olsun bak rahat diyorum şehirde bunun ömrü 8-9 sene..
Edit:hem paranın da hepsini harcamayım diyorsun hem kafan rahat olsun hem parasıda iyi
hocam bende bu bisiklete bakmıştım beğendim de bu bianchi'nin İstanbul'da mağazası falan var mı acaba biliyor musunuz? bisikleti kargoyla almak istemiyorum da.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.