Bitcoin, 5.000 Doları Aşarak Tüm Zamanların Rekorunu Kırdı!

VITALLION

Özel Üye
12 Nis 2013
10,988
30
27
bitcoin-5-000-dolari-asarak-tum-zamanlarin-rekorunu-kirdi.jpg



Çin başta olmak üzere birçok ülkenin sanal para işlemlerini yasaklama kararı sonrası keskin bir düşüş yaşayan Bitcoin, şimdiye kadarki en yüksek seviyesini görerek 5.000 doları aştı.
Popüler sanal para birimi bitcoin çok önemli bir kilometre taşını geride bıraktı. 15 Eylül’de yaklaşık 3.000 dolara kadar gerileyen Bitcoin, bugün sürpriz bir yükseliş trendine girdi ve 5.000 dolar seviyesini görerek bir ilke imza attı.
Son 24 saat içinde yüzde 7’ye yakın bir değer kazanan sanal para birimi, şu anda 5.214 dolardan işlem görüyor.
Bu keskin yükselişin sebebi olarak, son bir haftada sanal para birimleri hakkında yapılan olumlu değerlendirmeler etkili oldu. Goldman Sachs sözcüsü, geçtiğimiz haftalarda The Wall Street Journal’e yaptığı açıklamada, "Müşterilerin dijital para birimlerinde olan ilgisine yanıt olarak, bu alanda onlara en iyi nasıl hizmet verebileceğimizi araştırıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.
Ancak asıl etkiyi şüphesiz ki, tüm zamanların en zengin insanlarından bir tanesi olarak nitelendirilen ve 72 milyar dolarlık servete sahip olan Michael Novogratz yaptı. Ünlü kripto para yatırımcısı Novogratz, salı günü CNBC'ye yaptığı açıklamada, "6-10 ay içerisinde değeri 10.000 doları geçerse şaşırmam" demişti.


alıntıdır
 

Gbmdpof

Kıdemli Üye
23 Eyl 2016
2,001
11
Bitcoin düşecek rez alın diyenler vardı forumda. Buna ne diyecekler acaba?
 

M4K4R

Kıdemli Üye
14 Mar 2017
4,368
3
Nerde o bitcoin düşecek bekleyin diyenler bunlara bi güzel meydan dayağı atmak lazım

arkdasin biri 1 hafta once konu acmisdi param var diye ona onermisdim btc yatir diye arkadasin birde btc ya yatirma zaten inecek felan diye yazmisdi konuyu bulmayim yoksa meydan yagi yapardik:D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.