Bitcoin şantaj mesajı

drhopeness

Yeni üye
5 Ocak 2016
5
0
Merhabalar,

Konu buraya mı ait bilmiyorum ama aklıma burası geldi.
2 gün önce bana bir mail gelmiş. İçinde benim (nereye ait olduğunu söylemediği) bir şifremi yazıp beni tehdit ediyor ve bitcoin göndermemi istiyor.

Aynı zamanda kameramı izlediğini ve bunları kayda aldığını söylüyor.

Yardım edebilecek birileri varsa ne yapmam gerektiğini söyleyebilir mi ya da bu insanı(!) bulabilir miyiz?
 

ωσитαѕ

Kıdemli Üye
1 Eki 2017
3,874
483
6
Telefon Veya Bilgisayarınıza Virüs Atmışlardır Veya Üye Olduğunuz Her Hangibi Bir Siteden Bilgilerinizi Çalmışlardır Eğer Bu Durum Uzarsa Savcılığa Gidin. Ciddi Bir Suçtur.
 

Roothaning

Katılımcı Üye
1 Ocak 2019
653
2
Korkmuş gibi yapıp iploger falan at belki yer yaz parayı burayamı yatırıcam falan filan gerçi alıcısı yokdur atacağın mailin random yoluyor ya tutarsa diye.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.