Çözüldü Bitcoin'e yatırım yapmamı önerir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rootcourage

Uzman üye
14 Mar 2017
1,712
1
30 Dolar civarı birşey yatırmayı düşünüyorum sorularım şu , sizce yatırmalı mıyım ve 1 yıl sonra değerlenirse kaç para olur parayı bankaya transfer ederek kullanabilir miyim , parayı hangi siteye yatırmalıyım
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Rootcourage

Uzman üye
14 Mar 2017
1,712
1
şuraya şöyle güzel bir fikir bırakıp gideyim ...
IOTA alıp 1 sene sonra zengin olabilirsin(olamayadabilirsin ama en azından çok şey kaybetmemiş olursun) 1 sene sonra gelip bakacağım tekrar bakalım tanesi 2.5 Dolardan aldığım 124 tane IOTAM 248 BIN DOLARE edecek mi :)

No: Iota bitcoin in alt coinidir . binance.com veya bitfilex(adını tam hatırlamıyorum kontrol et ) den alabilirsin.
hadi onuda yazayım
Nasıl alırsın Paribu.com dan TL ile BTC alırsın
Sonra binance.com dan cüzdan oluşturursun.
Daha sonra paribudaki BTC lerini binance e aktarırsın .
Ve son olarak Iota , etc, eht,neo vs vs alt coinlerden alabilirsin.
...
Bunuda diyeyim hadi
Neden Iota ?
Bir süre sonra btc geçerliliğini yitirdğinde alt coinlerden umudu oluyor insanların
Iota işlemler çok hızlı olduğundan ve arkdasında TESLA ve MICROSOFT olduğundan bu öngörülüyor..
çıkar mı çıkmaz mı Allah bilir . Devir paradan para kazanma devri . Ve öyle bir zamandayız ki parası olmayan adam şerefsiz adam. Herkes böyle bakıyor
(Noktalama işaretleri anlatım bozukları vs hepsi olmus olabilir özür dilerim hayırlı geceler selametle)

Tesla ve microsoft varsa bitcoin düştükten sonra yükselebilir mantıklı
 

kachack44

Yeni üye
14 Eki 2007
42
0
Ankara
Tesla ve microsoft varsa bitcoin düştükten sonra yükselebilir mantıklı

Aynen amaç o aslında bu alt coinler zaten bitcoin düştükçe artar .. bitcoin arttıkça genelde artmazlar. ''2018 yılının 1. Çeyreğinde 10 $ geçeceği ve daha sonra gökyüzü sınır olacak '' tahmin edilen bu (şuan 3.94$ ben 2.5$ dan 120 tane aldım zengin olmayı bekliyorum :)
 

VITALLION

Özel Üye
12 Nis 2013
10,988
30
27
Merhaba,

Günümüzdeki kripto para birimleri mantıklı yatırımlardır. Değerleri yükselmektedir ve yükselmeye devam edecektir. Fakat hızlı düşüşler yaşama ihtimali de mevcut.

Öncelikle ülkemizde Bitcoin işi için 3 ana site mevcuttur. Bunlar BTCTurk, Paribu ve Koinim siteleridir. Bu siteler arasında değerlendirme yapacak olursak şöyle bir tablo ortaya çıkmaktadır.

BTCTurk => Bireysel yatırımlarda getirdiği oranlar nedeniyle pek tavsiye etmiyorum. Çünkü BTCTurk'ün kuru piyasasındaki en düşük satış emrini göstermekte. Görünen kurda bozdurmanız mümkün değil bazı alış emirlerini dikkate almanız gerekiyor. Bu emirler de BTCTurk kurunda çok düşük.


Koinim => BTCTurk'e göre bireysel anlamda daha iyi olan Koinim sitesi kurları kendi piyasa ortalamasına göre baz almakta. En düşük satış emri ile en yüksek alış emrinin ortalamalarını baz almakta.

Paribu => Paribu diğer iki firmaya göre bireysel anlamda çok daha mantıklı bir seçim olacaktır. Kuru en yüksek alış emrinden gösteriyor ve alış oranı diğerlerine nazaran daha iyi.

Bana soracak olursanız Paribu bu alanda yatırım için en uygun şirket konumunda.

İyi forumlar...
 

"Squ4LL

Özel Üye
14 Tem 2009
14,316
592
Konu içeriği incelemiş olup sorunun çözüldüğüne kaanat getirilmiş ve daha fazla post kasılmasını önlemek,sorunu yaşayan diğer üyelerimizin arama yaptıklarında daha kolay bulması için konu kilitlenip "çözüldü" ibaresi eklenmiştir.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.