[BOMBA KONU] Whatsapp, Galeri, AppLock Kilit Kırma!

Shorpm

Uzman üye
11 Ara 2015
1,177
8
Underground
Merhaba Değerli THT üyeleri tekrardan bomba konu ile karşınızdayım.

Bugün sizlere hedef telefondaki Whatsapp kilidini, Galeri kilidini, AppLock kilidini kırmayı göstereceğim.

Whatsapp kilidi nedir örneğin kişi WhatsappGB, Whatsapp Plus gibi yazılımlar kullanıyorsa istediği kişiyle olan konuşmasına desen, pin kilidi koyabilir.

Bunu nasıl aşarız;

Hedef telefondaki Whatsapp'ı, bilgisayardaki Whatsapp Web'e bağlayarak aşabiliriz. Böylece kilit ortadan kalkmış olacaktır ve istediğimiz konuşmaya girebiliriz.


Galeri kilidi nedir örneğin kişi "Galeri" uygulamasını bir kilitleme uygulamasıyla kilitlemiş olabilir. En basitinden kişinin İnstagram uygulamasını açıp ortadaki "+" (Yenİ Gönderi Paylaş) butonuna basacağız. Fotoğraf seçmemizi isteyecektir ve galerisindeki fotoğrafları kilit olmadan görebileceğiz. Dilerseniz üstteki albüm isimlerinden (örneğin Kamera, Screenshoots) albüm değişikliği yapabilirsiniz.


AppLock nedir AppLock kullanıcıların en çok kullandığı uygulama kilitleme uygulamasıdır. Telefonunuza yüklü herhangi bir uygulamayı AppLock kullanarak kilitleyebilirsiniz. Uygulamaya girmeye çalıştığında uygulama açılmadan önce ilk olarak kişinin belirlemiş olduğu kilit önüne çıkacaktır. O kilidi geçmeden uygulamaya erişemez. Ayrıca uygulamanın içinde"Mahzen" adı verilen özel galeri seçeneği de mevcuttur.

Bunu nasıl aşarız;

Bunu aşmak için Ayarlar > Uygulamalar > Uygulama Yöneticisi > AppLock > Durdurmaya zorla > Önünüze çıkan uyarıya "Evet" diyerek AppLock sistemin arkaplanında çalışır durumda beklerken tamamen durduruyoruz. Bu şekilde istediğimiz uygulamaya girip kilidi aşmış oluyoruz. Telefon yeniden başlatıldığında AppLock tekrardan aktif olur haberiniz olsun tekrardan aynı işlemi yapmanız gerek.


Bunlar çok zor yöntemler değil fakat çoğu kullanıcının aklına gelmiyor.

TEŞEKKÜR ETMEYİ UNUTMAYIN.
 
Son düzenleme:

aliates58

Yeni üye
16 Mar 2018
7
0
İstanbul
haklısın zor değil, gerçekten de çoğu kişinin aklına gelmiyor ( benimde gelmemişti :D )
bilgiler için teşekkürler emeğine sağlık
 

M3m0ry

Kıdemli Üye
3 Haz 2017
4,411
129
4
xD
Bu Kadar Uğraşmaya Gerek Yok :) Uygulamayı Direk Silersen Ayarlardan Zaten Açılıyor. Ellerine Sağlık :)
 

Shorpm

Uzman üye
11 Ara 2015
1,177
8
Underground
Bu Kadar Uğraşmaya Gerek Yok :) Uygulamayı Direk Silersen Ayarlardan Zaten Açılıyor. Ellerine Sağlık :)

Belki telefonu ondan habersiz aldın ve 15 dakika içinde işini görüp geri vermen gerekicek? Ne yapıcaksın işin bittikten sonra tekrar yükleyip hangi uygulamalar kilitliyse tek tek tekrar mı kilitleyeceksi? Ayrıca özel galerisinde (mahzende) fotoğraf,videoları varsa gittiğini fark etmeyecek mi? Alternatifleri düşünmek lazım.
 

DWTCN

Katılımcı Üye
1 Ara 2018
361
0
Evet çok teşekkürler bazılarını hiç aklıma getiremezdim
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.