Botlardan nasıl para kazanılıyor

Kruvazör

Ar-Ge Ekibi Lideri
28 Mar 2020
1,761
2,616
Liman
Nereden nasıl satacağım ayrıca ne kadara satılıyor piyasası nedir hiç bilmiyorum
bir website aracılığıyla ya da instagram sayfası vb aracılığıyla alıcı bulabilirsiniz.
benim ilgilenmediğim bir konu olduğu için ben de piyasayı bilmiyorum fakat google üzerinde yapacağınız basit bir arama ila ortalama piyasayı öğrenirsiniz.
 
K

Kalorifer Borusu

Ziyaretçi
Coder bey doğru söylüyor. Botları para karşılığında yaparsan botlardan para kazanırsın. Freelancer sitelerine bakınman gerekiyor. Yada fiziksel olarak bir yerlere gidip oradaki ihtiyaçlara özgü programlar yazarak ve bunları ihtiyaç sahiplerine yine para karşılığı satarak para kazanabilirsin. Geçimini bundan sağlamak için ise böyle işler ile uğraşmaktansa bir şirkete girip o şirket adına hareket ederek normal bir çalışan olarak para kazanırsın. Sorduğun soru biraz farkındalık meselesi. Ayrıca sormadan da araştırılıp bulunabilecek cevaplarla dolu bir soru. O yüzden bu sorunların cevaplarını bulmaya çalışanlar genelde kazanan insanlar oluyor. Bekleyenler değil. Sende beklemek yerine bulmaya çalışabilirsin.

Kolay gelsin.
 

ulu bozkurt

Katılımcı Üye
27 Tem 2022
325
94
merhaba. Üye
Bu Tarz para kazanma yöntemi şu sekilde oluyor;
Bir Bot Takipci Panel Sitesi kurdun ve Yazılımını Yazdın
Ve Bunu instagram/twitter Takipçi İhtiyacı olan kişilere
belirli bir ücret karşılığında satmaktır.
 

whisk

Yeni üye
28 Ağu 2022
16
3
Twitter bot Instagram bot falan yapılıyor tamam ama bunlar nasıl paraya çevrilir
Merhabalar,

Öncelikle şunu belirtmek isterim bir takım serbest çalışma (freelancer) siteleri bulunmaktadır. Bu platformlar aracılığı ile satış gerçekleştirerek para kazanabilirsin fakat tavsiyem değildir. Çünkü bu tarz platformlarda zaten önceden kemikleşmiş bir kitle yani bu işi yapanlar bulunuyor. Bu yüzden onlar daha göz önünde oluyor ve sizlere fırsat kalmıyor. Tabi fiyat/performans mantığı ile düşünüp de sizler gibi yeni kitleye bakanlar da bulunmaktadır. Eğer bu planı uygulamak istiyor iseniz;

Freelancer Web: Fiverr
Fiver oldukça tavsiye ettiğim bir platform buna benzer oldukça platform var. Yerel platformlarımız da aslında imkanınız daha fazla olabilir çünkü bu tarz eylemler ülkemiz için yeni yeni gündeme gelmektedir. Buna nazaran sosyal medya yönetimini de tavsiye ederim.

Diğer bir önerim ise bir panel kurmaktır. Elimde bazı örnek paneller olmalı eğer istersen ücretsiz sunabilirim. Bulut yedeğim silinmemişse orada bulunmaktadır.


SMM Nedir?

SMM, sosyal medya üzerinde (Twitter, YouTube, Instagram ve Facebook) yeni ve gelişimi hedefleyen marka/şirket tabanlı yada daha çok kişi merkezli hesapların daha fazla insana ve kitleye hitap etmeyi istemesi ve etkileşimi, erişimi arttırmak istemesi sonucun da ortaya çıkan bir durumdur.

SMM panel olarak adlandırdığımız platformlar da iki taraf vardır. Birincisi, etkileşim olgularını hesaba katan markalar ve şirketler yada kişi tabanlı hesaplar. İkincisi ise SMM panelden kazananlar. Senin için birinci kısmı atlamayı tercih edip direk ikiye geçiyorum.

Bir SMM panel alırken iyice araştırmak ve analiz etmek gerekir. Güvenilirliğini ve tasarımlarını hatta sistemin işleyişini, gecikme süresini araştır. SMM panel ile alakalı bir sıkıntı yaşadığında sana 7/24 olmasa bile aynı gün geri dönebilecek bir müşteri hizmetleri bünyesi gibi ekibin olduğundan emin olmalısın. Bu ekip SMM paneli aldıktan sonra da desteği seninle kesmemeli ve sana yardım etmelidir. Paneli Alacağın sitenin ''http'' değil ''http(s)'' olmasına ve SSL sertifikası gibi önemli fakat çoğu ağ kullanıcısının dikkat etmediği detaylara iyice bakmalısın.
Fiyatlandırma konusuna da değinmek isterim her ihtimale karşı sanal ve tek seferlik kart kullanmanı tavsiye ederim. Ve ayrıca SMM API konusunu da araştırabilirsin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.