GNU/Linux BruteForce error:404

fpcntr

Üye
24 Ağu 2017
114
1
Los Santos
Selamın aleyküm THT ailesi Kali linux üzerinden BruteForce Programı kullanıyorum

Error:404 hatası alıp duruyorum güncel proxy de buldum internetten tor da kullanıyorum ama hep aynı hata nasıl düzeltebilirim acil yardım
 

zombitch

Yeni üye
22 Şub 2019
25
0
Abilerim merhaba, aranızda yeniyim. Ben Kali Linux - Brutesploit ile instagram hacklemeye çalıştım fakat proxy taraması bittikten sonra ''Unknown Error in request, please turn on debug mode with -d'' hatası alıyorum. Çok aradım fakat bi yol bulamadım bunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.