Bu Laptop Alınırmı

eminflex

Yeni üye
19 Kas 2023
21
2
Hocam düşündüm geldim mantıklı geldi ama ben toplamakla uğraşmak istemiyorum zaten bu işlerden pek anlamam önerebileceğiniz toplu klavyesi monitörü filan hazır olan bir sistem/veya satan bir site pek anlatamadım ama kısaca
Kargo geldi diyelim tuşa bascam açılcak o kadar kolay olsun çünkü gerçekten toplama olaylarında hiç bir bilgim yok birde ayrıyetten bir soru daha sorıyım bu HDMİ kablosumu ne varmış kasadan monitöre takınca görüntü geliyormuş doğrumu bu arada bütçe çok zorlarsam 17000 tl ye kadar çıkabilir gibi itopyada filan varmıdır acaba bu arada ikinci el istemiyorum hatta 20000 tl de olur.
hocam eğer oyun amaçlı olucaksa laptop cok tuzlu gelir en iyisi masaüstü sistem dizmek.15-20kya güzel bir sistem dizersiniz. Bu fotoğraflardaki laptoplardaki ekran kartı çok zayıf işlemcisi iyi olsa bile.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.