Bu Resme Bakan İntihar Ediyor

eflatun

Uzman üye
19 Mar 2007
1,741
7
Öyle Güzel B'Yerden :)
intiharjb7.jpg

RESİMLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Evet arkadaşlar bu resim yüzünden intihar edenler vardır.

BU RESİM YÜZÜNDEN KİMLER İNTİHAR EDER?

1) Şizofrenler
2) Çok Hassas Olanlar
3) Depresyonda olanlar

İNTİHAR ETMELERİNİN NEDENLERİ

1) Resme uzun süre bakarak birşeyler beklemeleri ve bozuk psikolojide oldukları için resmi farklı boyutlarda farklı biçimlerde görmeleri. (Tamamen rahatsızlıklarından dolayı)

2) Resme bakmayı bitirdikten sonra, yerde devamlı resimdeki kızı hayal etmeleri ve yanlarından önlerinden geçen herkesin yüzünü bu kızın yüzü gibi görmeleri.

3) İNTİHAR: Yine hastalıklarından dolayı kızla konuştuklarını sanmaları (biz o kişiyi görürken bize kendi kendine konuşuyormuş gibi geliyor) kızdan büyük ihtimal ölüm emri gibi halüsinasyonlar gördükleri tahmin edilmektedir.

Ayrıca yunan mitolojisine göre uzun süre gözlerine bakanı lanetliyormuş.o yüzden taş kesiliyorlarmış.bu yüzden bir müzede bunun kafası ters duruyormuş. (tersten bakınca etkilemiyormuş)
 

ρℓαуєяσнαт

Kıdemli Üye
9 Nis 2007
2,299
18
Geçen yıl görmüştüm forumda baktım ama hala yaşıyorum :) resimdeki güzel ama ilk başta kesin bir kötülük çıkacak sandım ama olmadı :D
 
31 Ağu 2008
137
1
Arkadaslar bakıpta ölen yok dimi. Yorumlarıda okuyunca resme bakmaya pek cesaret edemedim. ölen yoksa bakıcam. ölen varsa yazsın :d
 

bylonka

Yeni üye
1 Kas 2008
22
0
resmi koyan mutlaka bakmış koymuştur su an çevrim içi olduguna göre ölmemiş yani korkma bakabilirsin :D
 
Son düzenleme:

konyahack42

Katılımcı Üye
29 Eki 2008
680
0
bu resim yüzünden kumral mavi gözlü kızlara olan ilgim bitti resimden değil başlıktan dolayı
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.