Bu Sitede İfade Özgürlüğü Olduğuna İnanıyormusunuz?

Bu Sitede İfade Özgürlüğü Olduğuna İnanıyormusunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wwkanun

Üye
12 May 2009
51
0
Ütopya
Evet Sorumuz çok basit. Sakın mod.lar kızmasınlar. Bakalım çoğunluk ne düşünüyor? Sorumuz şudur:

Bu Sitede İfade Özgürlüğü Olduğuna İnanıyormusunuz?
 

wwkanun

Üye
12 May 2009
51
0
Ütopya
Ben Karşındakine nekadar anlattığını sormuyorum. Sadece düşüncelerin bu sitede ve bu site yöneticileri tarafından kibarca karşılanıyormu? Sorum buydu aslında ;)
 

djcapkin

Özel Üye
18 Ağu 2008
8,219
57
Türkiye
İnsan Gibi Oldukdan Sonra Herkes Kendisini İfade eder buna ne modlar nede başka biris karişir Modlar Kişisel Sorunlarını Foruma Yansıtmazlar ellerinden Geldiğince .....

Dediğim Gibi İnsan gibi ^^
 

sencer007

Yeni üye
9 Mar 2008
20
0
İfade özgürlüğü derken neyi kastediyorsun? Bence önemli olan bu. Sitede çok fazla paylaşımda bulunamasamda yakından takip ediyorum ve ifade özgürlüğü konusunda herhangi bir kısıtlamaya rastlamadım.
 

Ra's al Ghul

Yaşayan Forum Efsanesi
1 Mar 2007
7,966
2
glenn moors
ifade özgürlüğü terimi şu an kimlerin ağzında dolanyor biliyorsun..sende onlardan biriysen böyle bi özgürlük yok..kafanı yorma ;) ++ konu yanlış yerde..anket bölümüne açmalıydın..
 
Son düzenleme:

frt002

Kıdemli Üye
3 Eki 2009
2,470
0
turkhackteam
ben inanıyorum çünkü ben kendi adıma konuşuyorum:küfür etmeye ihtiyaç duymuyorum çünkü güzel türkçe dilimizi iyi biliyorum türkçeyi iyi bilmeyenler küfür eder öyle değil mi (moderatörlerimiz)
 

yildizcim

Katılımcı Üye
5 Ara 2008
425
2
EVet BEnde İnanıyorum .. Bu yüzden evet dedim .. Çünkü Burası TURKHACKTEAM ...
 
21 Eki 2009
62
0
ben sonuna kadar inanıyorum bu sitede ricalarımı saolsun hiç bir arkadaş kırmadı ve mümkün olan en yakın zamanda bana yardım ettiler.
 

comodore

Uzman üye
6 Mar 2007
1,660
9
Kayıp Kent
sonuşta bu bi hack sitesi neyi ifade etmek istiyorsun ki ,siyasetse zaten yeri burası değil ,ortada bi paylaşım veya bi bilgi olur onun üzerine yorum yaparsın, düz mantık, ifade etmek istediğin şey nedir ??
 

#.FirLaMa.#

Katılımcı Üye
29 Ağu 2009
363
0
İstanbul
İnsanca+Seviyeli+Doğru Bir Türkçeyle+fLood yapmadan Yapabilirsen Her Türlü Edebilirsin Buda En Olması Gerektiği Gibidir Beğenmeyen Varsa Terkedebilir İtirazı Olan ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.