Burada eskilerden kimse kalmamış

darkmatter2525

Yeni üye
23 Mar 2018
43
17
Herzamanki yılda bir defa açtığım konulardan, evet bu sefer eskilerden kimse kalmamış gerçekten. normalde bayadır girmiyordum son bir kaç gündür çöp kutusunda eski açtığım ve açılan konuları karıştırdım biraz duygulandım. Zaman çok hızlı geçiyor sorumluluklar artıyor vs derken kimsede kalmıyor forumda.
Eski atıştığım yöneticiler bile bırakmış artık forumu. Girecek olsam bile uğraşacak adamda kalmamış forumda.
Sanırım bundan sonrada nostalji yaşamak için girer çıkarım. Ya ben çok duygusalım şu sıralar ya da gerçekten eskiler eskiden güzeldi..
 

Zerkalov23

Üye
21 Eki 2020
52
18
En eskilerden sayılırım. Devir çok değişti. Kimisi geçim derdinde kimisi forumları bıraktı. Millet artık çoğunlukla sosyal uygulamaları kullanıyor buralara pek uğrayan olmaz
 

'ReDLiNe

Blue Team Lideri
23 Haz 2015
7,759
16
3,679
23
Ankara
Her zamanın kendime göre bir güzelliği var. Önemli olan zamana ayak uydurabilmek gerisi boş bana kalırsa
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.