c# dersi sizce uygun mu

kaçay

Üye
23 Haz 2021
249
33
21
c# dersi sıfırdan başlangıç
yüz yüze dersi 6 ay sürecek bir ders için
19 bin tl sizce değermi
veya önerdiğiniz kurs var mı
 

Kruvazör

Ar-Ge Ekibi Lideri
28 Mar 2020
1,739
2,557
Wrong Side Of Heaven
c# dersi sıfırdan başlangıç
yüz yüze dersi 6 ay sürecek bir ders için
19 bin tl sizce değermi
veya önerdiğiniz kurs var mı
İnternet milyarlarca bedava kurs ile dolu.

19 bin TL gibi büyük bir parayı muhtemelen sizi orta seviyeye bile getirmeyecek bir kursa harcamayın bence.

Müfredatı paylaşırsanız daha iyi yardımcı oluruz.
 

BeoWulf007

Kıdemli Üye
19 Haz 2013
2,762
507
24
Praise The Fool
.
c# dersi sıfırdan başlangıç
yüz yüze dersi 6 ay sürecek bir ders için
19 bin tl sizce değermi
veya önerdiğiniz kurs var mı
Şimdi parasında değilim ama kurs tercihini, mekanını iyi seçmek lazım. Sadece eğitim amaçlı bir kişiye özel ders niyetinde veriyorsan bu parayı verme. Ama bir ajans ise, işleri bu ise daha sonra iş bulmanda da yardımcı oluyorsa örneğin Bilge Adam gibi bir kuruluş ise 19bin lira da değer daha fazlası da.


İnternet milyarlarca bedava kurs ile dolu.

19 bin TL gibi büyük bir parayı muhtemelen sizi orta seviyeye bile getirmeyecek bir kursa harcamayın bence.

Müfredatı paylaşırsanız daha iyi yardımcı oluruz.
Öyle deme, önemli olan eğitim değil kişi kendini geliştirir. Bir işe yerleşmek için güzel referans olan, eğitim sonrası senin için staj ayarlayan ve CV'ne ekleyebileceğin Bilge Adam gibi yerlere para verilir. Yapacak bişi yok sektör böyle işliyor.
 

Grimner

Adanmış Üye
28 Mar 2020
6,312
4,767
meb onaylı sertifika
O eğitimlerin çoğuna iş vermezler bence.
Bunun üniversitesini okumuş adam varken 6 ay eğitim almış kişileri almıyorlar.
Bazıları diploma önemsiz, bilgi önemli diyebilir ama Türkiye de bu çokta doğru değil.
Çoğu firma üniversite diploması istiyor.
 

Rednis

Basın&Medya Ekibi Çaylak
18 Haz 2021
308
316
1919
kesinlikle değmez, internette yüzlerce Türkçe eğitim var ve bana göre kolay bir dil
 

darksideofwww

Katılımcı Üye
28 Tem 2022
915
515
dsowww
Ben kendim için konuşayım dersle videoyla kursla yazılım öğrenilmez, önce temel şeyleri öğren dilin nasıl çalıştığını bil örnek scriptleri algıla daha sonra kafanda herhangi bir proje kuracaksın(ne yazmak istersen) projeni c# mı c++ mı ne olursa açacaksın derleyicini yazmaya başlayacaksın olmuyor mu tıkandın mı stackoverflow'culara bakacaksın yok olmadı mı o projenin benzerlerine bakıp kodları araklayacaksın.. böyle böyle öğrendim ben yazılımı githubda dolaşıp bozuk projeleri düzeltiyordum ilk başlarda daha sonra açık kaynak kodlu scriptleri geliştirmeye başladım en sonunda da kendi scriptlerimi yazdım bence bu iş böyle gider ama illa ki kurs istiyorsan udemy youtube gibi yerlere bakmanı öneririm açıkçası fiyat ne olursa olsun yüzyüze olan derslere fazla sıcak bakmıyorum. Bizzat kendim de fazla gelişememiştim benden tavsiye yine de sen bilirsin..
 

HALMER

Yeni üye
18 Haz 2021
10
5
23
izmir
neyyyyy 19 bin mi biraz abartı olmuş olabilirmi oneymiş hiç gerek yok udemy de onlarca kurs var hemde 19 bin tl değil arkadaşlar bahsetmiş bende aynı şeyleri söylemiyim kafanda bir proje düşün onu yapmaya çalışırken öğrenirsin zaten şimdiden kolay gelsin aman 19 bin verme
 

CH

Asistan Moderatör
28 Ocak 2019
1,524
703
Kaer Morhen
19bin TL’nin 15i ile pc çek güzelinden 2bin’i ile abur cubur eşya al kalan 2bin’ide indirimli udemy kursları al bak bakalım
 

Endarion

Katılımcı Üye
29 Ağu 2021
890
519
Righteous Side of Hell
C# kolay bir dil, kursa gitmesen bile 2 ayda sökebileceğin bir dil hatta. Ama Üstteki arkadaşın dediği gibi, CV'ne ekleyebileceğin sertifika, staj vs imkanı sağlıyorlar ise bal gibi de verilir.
 

FaTaL ERROR

Uzman üye
22 Ara 2006
1,195
23
Siber Alem
kesinlikle değer yüzyüze eğitimden iyisini bulamazsın internettekiler ile mukayese bile edilmez.. Ayrıca kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez derler. vereceğin parayı değermi değmezmi deme
 

Enistein

Kıdemli Üye
16 Eyl 2012
2,222
1,226
Amsterdam
1000 dolar bir yazılım dili eğitimi için normal bir ücret. Aylık 3k tl gibi birşey yapıyor. Fakat TR serverinde 1k dolara C# eğitimi almazdım. Ayrıca eğitimi hangi kurumdan aldığında önemli. Kamuda çalışmayacaksan meb sertifikasının hiç bir karşılığı olduğunu düşünmüyorum. 1 milyon istihdam saçmalığında da aynı sertifikayı bedavaya veriyorlar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.