C++ vs Python

Kruvazör

Ar-Ge Ekibi Lideri
28 Mar 2020
1,746
38
2,570
Wrong Side Of Heaven
Secdiginizin sebebinide yaza bilirsiniz )
Ekmek bıçağıyla ekmek meyve bıçağıyla meyve kesersin.
Meyve bıçağıyla ekmek kesmenin ne anlamı ne de mantığı yoktur.

Python ekmek bıçağı olabilir. Meyve bıçağı da olabilir.
Ama C++ Şef bıçağıdır.
Çoğu ihtiyacınızı en net biçimde karşılar. Hem ekmek hem meyve hem de et kesersiniz.

Metaforları geçip daha bizden konuşmak gerekirse bence;
C++ low levele inmek için güçlü bir seçenek olmasıyla beraber Unreal Engine oyun motorunda da kullanılmakta.
aynı şekilde bir çok alt sektöre en doğru şekilde fayda sağlayabiliyor.

Syntax bakımından çoğu dile benzediği için c++ öğrenilmesi python öğrenilmesinden daha sıkıntısız ve daha faydalı olacaktır.
Web ya da farklı alanlarda python daha güçlü ve daha güncel olabilir lakin istisnalar kaideyi bozmaz diyerek C++ tarafında olduğumu söylemek isterim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.