Çalınan instagram hesabı

m4v1kop4t

Yeni üye
2 Ocak 2020
36
3
20
bursa
Arkadaşımın hesabına başkası giriyor ve telefon numarası eski hattı olduğu için şifre değişikliği yapamıyor. Yardımcı olabilecek var mı?
 

crackms

Katılımcı Üye
11 Nis 2021
295
6
161
cehennem
öncelikle merhabalar
sorunuzun cevabına gelecek olursak

Gmail ile şifre değişikliği mümkündür

ve güvenlik kısmındaki giriş hareketlerinden giren kişiyi cihazını v.s görebilir
ve o hesaptan çıkış yapabilirsiniz


işinize yaradıysa çözüm olarak işaretleyebilirsiniz
iyi forumlar dilerim
 

BÖRÜ'

Uzman üye
12 Mar 2019
1,237
22
1,180
JİGK
Arkadaşımın hesabına başkası giriyor ve telefon numarası eski hattı olduğu için şifre değişikliği yapamıyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Merhaba,
İnstagram support kısmından desteğe ulaşmayı ve olayı açıklamayı deneyin, ayrıca aşağıdaki maillere ulaşarak olayı özetleyin(daha hızlı bir sonuç almak istiyorsanız İngilizce kullanın.)
Umarım sizlere yardımcı olur, iyi forumlar dilerim.
 

'Ra

Ticaret Kategori Sorumlu Yardımcısı
21 Kas 2015
2,444
49
991
Merhabalar
Öncelikle benden önce mesaj atan hocalarımın dediği gibi gmail ile şifre değişikliği yapılabilir ama hesaba erişim yoksa ve şifre yoksa destek hattına kimlik ve yüzünüzün olduğu fotoğraf ile hesabı geri alabilirsiniz.
İyi Forumlar
 

Nonantiy

Global Moderatör
28 Haz 2020
2,003
5
1,092
Kayseri
Merhabalar, direk o cihaz geçmişsinden o ip'i engelemeye çalışabilir. Veya oradan hesaba girdiğinde hesaptan atar. Onun dışında telefon numarasını değistirmeye çalışabilir.
 

CesuRGenÇ

Yeni üye
30 Nis 2016
20
0
24
eskişehir
Kurtarma telefon numarası harici kurtarma gmail hesabini ekleyebilirsin ama hesabına erişim halindeysen bu mümkündür. Eğer hesabına giriş yapamıyorsa destek bölümüne kimlik bilgilerini göndererek iletişime geçebilirsin. Arz ederim.
 

'Thunder

Katılımcı Üye
21 Ağu 2016
768
1
156
Sky
Gmail üzerinden hesabın bilgilerini değiştirebilirsin ve benim bildiğim telefona onay mailini gelmedende değişiklik yapılabiliyordu. Oradan o şekilde komple hesabı kurtarabilirsiniz
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.