Çalışan Mail Bomb (İnanın Çalışıyor)

HideFlame97

Yeni üye
28 Tem 2011
20
0
U.S.
Arkadaşlar çalışan bir mail bomber bende çok uzun zamandır arıyorum fakat forumumuzda bir türlü bulamadım.Saniyede 100 mail atan mail bomberlan fln hikaye olduğunu biliyoruz.
Bu yüzden ilk paylaşımım Mail Bomb Full programımı sizlere sunuyorum.

-Kullanabilmemiz için Gmail hesabımızın olması gerekiyor.Çünkü bildiğimiz gibi Gmail ile aralıksız mail atabiliyoruz.
-Ardından bir txt belgesine bir veya birden çok mail adresini yazıyoruz ve programımızın 2.penceresinden txt belgesini seçiyoruz.
-3.pencerede mailin konusu ve mailin içeriğini yazıyoruz
-Son olarak 4.pencere start spam'a tıklayarak işlemi başlatıyoruz.
(Program NET.Framework 4 veya üstü ile çalışır.)
(Kurulumsuzdur ve TıklaÇalıştır!)

Görsel:
https://tik.lat/yaEpI

Download:
Hotfile.com: One click file hosting: MassMailer.rar
 

xLargeViP

Katılımcı Üye
4 Tem 2011
780
0
Microsoft
biraz heycan yapmıssın heralde ama direk inbox a düşürecek mail bomber lazım. millet uyandı artık spama bakmaz oldular sıpa gitti yani :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.