Çince Virüs Bulaştı ACİL YARDIM

DarbeiAzap

Üye
26 Ara 2015
103
0
Arkadaşlar bilgisayarıma nasıl oldu anlamadım fakat çince bir virüs bulaştı format atamam lütfen bana acilen yardımcı olun kaldıramıyorum denetim masasından falan olmuyor nasıl kurtulucam formatsız bundan ?

Uygulama bu;
140jlg3.jpg
 
14 Şub 2016
61
0
Kardeş bu virüs banada bulasmıstı ccleaner indirip pc ni tarat ardından görev yöneticisini aç engellemişti benimkini regeditten açabilirsin regeditte engelliyse biraz araştır açılımı anlatılıyor görev yöneticisinden kapatıgın programın dosya konumuna gidip sil sorunun çözülür
 

melee121

Katılımcı Üye
11 Tem 2012
290
0
]format atmana gerek yok o programı denetim masasından kaldır . pc yi güvenli modda açıp combofixi masasüstünden başlat , windows defender ile 2-3 kere hızlı tarama yaptır . sonra malwarebytes programı ile tarat gerçekten güzel programdır.
 

DarbeiAzap

Üye
26 Ara 2015
103
0
Nasıl oldu anlayamadım fakat antivirüs görünümlü bi program ama hemen biraz araştırdım virüs alt yapılı bilgisayarı yavaşlatıyor vb. vb. denetim masası kaldırmıyor denetim masasından aldığım uyarı;
(Çince uygulamanın ismi) programını Programlar ve Özellikler listesinden kaldırmak için yeterli izniniz yok. Sistem yöneticinize başvurun.
 

DarbeiAzap

Üye
26 Ara 2015
103
0
Kaldırılmıyor format atmak istedim daha doğrusu sistem geri yüklemeyi açtım bilgisayarin ilk gününe döndürmek için ben böyle yaparım bi sorun olduğunda ama geri yüklemenin ortasımda leptop kendi kendine kapandı ve şimdi açmaya çalışıyorum ve mavi ekran alıyorum :) İşte bu yüzden format olmaz demiştim biliyorum bilgisayarin huyunu kapanıyor kendi kendine
 

'Deep

Uzman üye
31 Eki 2015
1,327
1
Kardeşim Virus Degil Sadece bir AntiVirus Programı Bendede Vardı Fakat Kaldırmam 3-4 Ayımı Aldı Format At Kesin Çözüm ki Bende Hala Kalmadı Sadece Açılmıyor Şuanlık ..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.